Inspiratiesessie

GMV Inspiratiesessie | 'Ketensamenwerking in de voedselverwerkende industrie'

calendar icon
29 september
person icon
15
time icon
15.00 - 17.30 uur
location icon
Industriepark Kleefse Waard in Arnhem

De variëteit in voedselproductie neemt alleen maar toe. High-Mix Low-Volume (HMLV) productie in combinatie met het zo efficiënt mogelijk omgaan met grondstoffen en kwaliteitsbeheer, zorgt voor een toenemende complexiteit in de voedselindustrie. Hoe creëren we passende beschikbare oplossingen om aan de toekomstige voedselvraag te kunnen voldoen? Dit vraagt om ontwikkeling en samenwerking met de klant en verbinding met de rest van de keten. GMV organiseert een inspiratiesessie op woensdagmiddag 29 september van 15.00 tot 17.30 uur met en bij QING.

Verbind de keten

Samenwerking is nodig om de complexe vraagstukken in de Agri & Food sector op te lossen. Verbind de keten is daarom één van de GMV-pijlers in hun missie naar ‘gezond, lekker en duurzaam geproduceerd voedsel voor alle mensen en dieren’. Hoe kunnen wij als machinebouwers en technologieontwikkelaars samenwerken om onze eindklanten in de voedselverwerkende industrie beter van dienst te zijn? Tijdens deze inspiratiesessie gaan we hierover graag samen in gesprek aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden.

Samenwerking & innovatie in praktijk

Klaas Fuite van Bakkerij Fuite is te gast en hij deelt hoe hij door een intensieve samenwerking met de supermarkten het voor elkaar heeft gekregen om verspilling te minimaliseren. Durven ondernemen in een snel veranderende wereld en markt zit in het DNA van de eigenaars van Bakkerij Fuite. In 1928 startte Klaas Fuite in IJsselmuiden een kleine dorpsbakkerij. Ruim negentig jaar later is het familiebedrijf uitgegroeid tot een succesvolle moderne bakkerij in Apeldoorn. Fuite maakt brood voor supermarktketen Boni en online supermarkt Picnic en produceert daarnaast brood als grondstof voor bijvoorbeeld tosti’s en sandwiches.

Foto: Thomas van Oorschot (bron)

Bram de Vrught, businessmanager bij QING, deelt tijdens deze sessie de R&D aanpak van QING. Hij is inhoudelijk eindverantwoordelijk voor en betrokken bij R&D en innovatietrajecten in de agri, food en packaging. Hij kent als geen ander de uitdagingen in deze industrieën.

arrow down
Vragen of meer weten?
Bram helpt je graag verder.

Aanmelden

Agri & Food machinebouwers, technologie ontwikkelaars (GMV-leden) en voedselproducenten zijn van harte uitgenodigd bij QING in Arnhem. Op basis van de aanmeldingen kijken we naar een passende groepssamenstelling. Mis het niet en meld je snel aan via de website van GMV.

Eerder is 22 september als datum gecommuniceerd. De sessie is verplaatst naar 29 september. 

succes icon
Verstuurd
Bedankt! Je inzending is ontvangen!
Oeps, er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.