Seminar

Laat data voor je werken | AI Congres Achterhoek

calendar icon
14 juni
person icon
time icon
17.30 - 22.15 uur
location icon
CIVON - Ulft

Artificial Intelligence wordt vaak gezien als een sleuteltechnologie. Eentje die de wereld gaat veranderen. Maar waarom? En wat houdt het in? Materie die lastig te begrijpen is en nog belangrijker: wat kan het betekenen voor jouw organisatie? De bekende succesvolle voorbeelden, zoals zelfrijdende auto’s, lijken vaak ver weg. Daarom is het goed om Artificial Intelligence niet alleen als doel te zien, maar als hulpmiddel bij digitaliseren. De vragen die opkomen en de stappen die men doorloopt in de ontwikkeling van AI in de eigen organisatie zijn de reis al meer dan waard.

Tijdens het congres nemen interessante sprekers je mee in de materie en praktijkvoorbeelden, in een plenair gedeelte en in deelsessies per sector. Je krijgt handreikingen voor jouw volgende stappen in digitalisering.

Voor wie?

Het congres is gericht op kennisdeling over AI en is voor professionals uit de sectoren maakindustrie, onderwijs, mobiliteit, overheid, agro, zorg en bouw. Kortom: Iedereen die de digitale toekomst van de eigen organisatie (mede) bepaalt en kansen aan wil grijpen, is van harte welkom!

Programma

Het congres brengt je dicht bij de praktijk. Er is een plenair gedeelte met twee keynote sprekers, een inspiratiemarkt en tot slot zijn er deelsessies in themagroepen.

17:30 – 17:50 uur – Inloop

17:50 – 18:00 uur – Welkomstwoord door avondvoorzitter Esther Ruesen

18:00 – 19:15 uur – Plenair gedeelte
Vanuit hun expertises vertellen Ruben Wegman (CEO Nedap, dat AI toepast bij klanten) en Maarten Steinbuch (wetenschapper hightech systemen, ondernemer en spreker) van alles over AI.

19:30 – 20:30 uur – Inspiratiemarkt
Diverse organisaties en ondernemers (TZA, Hogeschool Arnhem en Nijmegen, I@ontrol, Graafschap College, DatalabGO, Anne4Care, BINX Smartility, Atlas Omgevingskwaliteit – Winterswijk) laten toepassingen zien van AI. Een hapje en drankje staan voor je klaar.

20:45 – 21:45 uur – Deelsessies
Per thema nemen ondernemers en organisaties je mee in de toepassing van AI in hun bedrijf of organisatie.

Bram de Vrught , managing director bij QING, verzorgt een van de deelsessies. Hij deelt voorbeelden van toepassingen van AI en data in de agri- en foodsector. En vertelt hoe je de juiste afwegingen maakt tussen investeren, business value en risico. De agri-foodsector waarbinnen QING met name actief is, is bij uitstek een markt waar AI een enorme impact gaat hebben. Maar, AI is geen doel op zich. Hoe bepaal je of het überhaupt interessant is? Waar begin je? Hoe bepaal je de toegevoegde waarde voor de korte en lange termijn? Er is ook ruimte om jouw eigen case en vraagstukken te bespreken.

Zorg dat je erbij bent om onder andere het verhaal van Bram en de andere interessante sprekers te horen.

Bram de Vrught
arrow down
Vragen of meer weten?
Bram helpt je graag verder.

succes icon
Verstuurd
Bedankt! Je inzending is ontvangen!
Oeps, er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.