Inspiratiesessie

Perron038 Academy | 'Ben je dom als je nog niks met Smart Industry doet?'

calendar icon
24 juni
person icon
time icon
11.00 - 12.00 uur
location icon
Spoorzone Zwolle
Bram de Vrught PROTOkennisfestival Zwolle Perron038

Op vrijdag 24 juni om 11:00 uur wordt de Perron038 Academy officieel gelanceerd! De lancering vindt plaats tijdens het PROTOKennisfestival. Bram de Vrught is uitgenodigd om te delen hoe wij de uitdagingen op het gebied van smart industry aangaan.

De Perron038 Academy is dé plek waar je kennismaakt met innovatieve technologieën. Zij schakelen experts en ervaringsdeskundigen in om jou voor te bereiden op de fabriek van de toekomst. In de Academy maken we nieuwe technologie toepasbaar voor jouw vakgebied. Of je nu engineer, projectmanager, recruiter of marketeer bent: samen maken we de toekomst.

Perron038 Academy organiseert lezingen, masterclasses en trainingen. Maar ook expertsessies voor studenten en de Summerschool. Tijdens deze activiteiten delen we kennis & ervaring en brengen we bedrijven uit de maakindustrie samen. Met het label Technology richten we ons op technici en de Essentials zijn juist ook voor andere afdelingen binnen technische bedrijven. Want, om succesvol te innoveren is betrokkenheid vanuit de gehele organisatie essentieel. 

Ben je dom als je nog niks met Smart Industry doet?

Tijdens de lancering deelt Bram in een inspiratiesessie hij hoe met QING uitdagingen op het gebied van smart industry is aangegaan. Met nieuwe technologie aan de slag gaan kan lastig en risicovol voelen en om te slagen heb je draagvlak nodig. Bram deelt hoe hij en zijn team dit hebben aangepakt.

Bram de Vrught
arrow down
Vragen of meer weten?
Bram helpt je graag verder.

Aanmelden

De lancering vindt plaats tijdens het PROTOKennisfestival. Ben jij partner van Perron038 wil jij de Academy lancering bijwonen? Dan krijg je GRATIS een ticket voor het hele dagprogramma van het kennisfestival! (t.w.v. €25,-)  Gebruik hiervoor de code: perron038academy.

https://www.perron038.nl/evenement/lancering-perron038-academy-tijdens-proto-kennisfestival/

succes icon
Verstuurd
Bedankt! Je inzending is ontvangen!
Oeps, er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.