Inspiratiesessie

Sharing Innovation | Laat Digital Twins voor uw organisatie werken!

calendar icon
12 oktober
person icon
time icon
15.00 - 18.00 uur
location icon
Wageningen Campus
Digital Twin event Wageningen Campus

De ontwikkelingen in technologie en data gedreven werken bieden ons tegenwoordig mogelijkheden om Digital Twins in te zetten. Hiermee wordt actuele (real-time) data gebruikt om overzicht en inzicht te creëren in de complexe omgeving waarin je organisatie opereert. Digital Twins kunnen daarmee, onder andere, helpen met snellere en trefzekere marktintroductie van nieuwe producten, het verminderen van faalkosten, voorspellen van veranderingen en impact op de organisatie en stroomlijnen van je supply-chain. Op deze manier kan er sneller en beter ingespeeld worden op complexe en snel veranderende omgevingsprocessen.

Wendbaar en adaptief opereren in een complexe en snel veranderende omgeving

In deze inspiratiesessie neemt Jene van der Heide (Programmadirecteur Data Science en kunstmatige intelligentie, WUR) u mee in een aantal aansprekende voorbeelden uit het Agro en food domein.

Lammert Vinke (Unitmanager Agroculture, Food and Retail Info Support) vertelt waar je moet beginnen als je met een Digital Twin in je organisatie aan de slag wilt en ook wat daarvoor nodig is om dat succesvol te laten zijn.

Tenslotte, worden digital twins in smart foodprocessing gepresenteerd door Bram de Vrught (CEO QING) in samenwerking met de experts van OnePlanet Research Center.

Kom langs bij Sharing Innovation en laat u inspireren en verwonderen door experts en ondernemers. Er is voldoende ruimte voor een gesprek met andere ondernemers en organisaties uit onze Regio Foodvalley om erachter te komen wat een Digital Twin voor u zou kunnen betekenen.

Sharing Innovation is een initiatief van Wageningen University en Research, ICT Campus Regio Foodvalley en de ondernemerskringen van de Regio Foodvalley. Deze editie wordt in samenwerking met OnePlanet ResearchCenter georganiseerd. De insteek van Sharing Innovation is om de nieuwste technologische ontwikkelingen te presenteren die relevant en nuttig kunnen zijn voor mkb.

Let op: Sharing Innovation is een gratis evenement met een beperkt aantal plaatsen. Meld u daarom tijdig aan. Mocht u, na aanmelding, niet kunnen komen, wilt u dan tijdig afmelden? Zo kunnen wij iemand op de wachtlijst verwelkomen.

Bram de Vrught
arrow down
Vragen of meer weten?
Bram helpt je graag verder.

Aanmelden

Sharing Innovation is een gratis evenement met een beperkt aantal plaatsen. Meld u daarom tijdig aan. Dat kan via: https://www.ictvalley.nl/sharing-innovation/

succes icon
Verstuurd
Bedankt! Je inzending is ontvangen!
Oeps, er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.