Event

Teknowlogy 2023 | Event

calendar icon
27 juni 2023
person icon
time icon
location icon
De Fabrique in Utrecht

Op 27 juni 2023 vindt de volgende editie van TEKNOWLOGY plaats. TEKNOWLOGY is het Nederlandse festival waar technologie, wetenschap en innovatie elkaar ontmoeten. Bij TEKNOWLOGY krijg je de technische innovaties van de toekomst te zien en hoe de Nederlandse wetenschap daarop is voorbereid.

Knowledge, Innovation, Impact

Het innovatiefestival TEKNOWLOGY combineert wetenschap, technologie en innovatie om te verbinden en te inspireren. Wetenschappers, vernieuwers, ondernemers en beleidsambtenaren uit verschillende disciplines, kunnen elkaar ontmoeten en kennis en ideeën uitwisselen om elkaar te inspireren.

Op TEKNOWLOGY 2023 kijken we naar de toekomst. Hoe ziet de wereld er over 50 jaar uit en welke rol speelt technologie daarin? Technologie is en blijft essentieel bij het oplossen van de maatschappelijke uitdagingen van nu en in de toekomst. Tijdens het event wordt er gefantaseerd over de toekomst en wordt er gekeken welke uitdagingen en kansen we zien om met kennis en innovatie impact te creëren.

Meld je bezoek hier gratis aan.

Demo Market

Tijdens het event komen veel sprekers aan bod die je bij praten over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Daarnaast is er ook een grote Demo Market. Op de Demo Market kan je technologische innovaties zien en ervaren.

Ook QING kan je tegen komen op de Demo Market. We laten onze AI-gestuurde automatisering opstelling voor de agrifood-sector zien. Dit is een integratie van AI en robotica. Hiermee kunnen we de robot leren om complexe taken uit te voeren in plaats van ze te programmeren. Deze integratie maakt het mogelijk om complexe handelingen in de food te automatiseren en te verbeteren. Het tekort aan personeel in de voeding groeit snel. Daarom is het automatiseren van deze processen essentieel om de groeiende behoefte aan kwalitatief hoogstaand en veilig voedsel bij te houden. Bovendien stelt de data die door deze technologie worden gegenereerd voedselproducenten in staat hun processen op het gebied van energieverbruik, hulpbronnen en materialen te optimaliseren en afvalstromen te verminderen.

Bram de Vrught
arrow down
Vragen of meer weten?
Bram helpt je graag verder.

Aanmelden

Kom je ons bezoeken op de Demo Market van TEKNOWLOGY? Het vind plaats op 27 juni 2023 in DeFabrique in Utrecht. Deelname is gratis, je kan je aanmelden via de website.

succes icon
Verstuurd
Bedankt! Je inzending is ontvangen!
Oeps, er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.