Seminar

WUR Seminar | Robotica in agrifood business

calendar icon
17 maart
person icon
30
time icon
8.30 - 17.30 uur
location icon
Wageningen Campus

Robotica speelt een steeds belangrijkere rol in de Nederlandse agrifood business. Het vraagt om investeringen, kennis en praktische inzichten. Wat kunnen we leren van bedrijven die zich al verregaand hebben toegelegd op robotica? Hoe zit het met financiering en subsidies? Tijdens dit seminar, georganiseerd door Wageningen Academy van de WUR, wordende meest actuele mogelijkheden en belangrijkste aandachtspunten besproken door experts en toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Waarom dit seminar volgen?

Na het seminar heb je een actueel overzicht van zowel de huidige als toekomstige mogelijkheden van robotica voor de agrifood business. Daarnaast is er ruime gelegenheid om met de experts en andere deelnemers kennis en ervaringen uit te wisselen en te spreken over eventuele samenwerking. Een rondgang langs de robot-labs, maakt ook deel uit van dit programma.

Voor wie is dit seminar?

Dit seminar is bestemd voor professionals, die als ontwikkelaar of eindgebruiker betrokken zijn bij de automatisering van teelt, verwerking of logistiek, in zowel land- en tuinbouw- als in de levensmiddelenindustrie.

Programma en onderwerpen

Tijdens het seminar wordt ingegaan op de noodzaak en de mogelijkheden van verdere automatisering en robotisering in de Food sector. Naast diverse presentaties bevat het programma ook praktijkvoorbeelden en ruimvoldoende tijd voor interactie met de experts en deelnemers. Via de website van de WUR kun je het programma aanvragen en je aanmelden.

Ga naar de website.

Bram de Vrught van QING presenteert aan de hand van praktijkcases de mogelijkheden en oplossingen zoals we deze hebben toegepast bij bedrijven in de agri- en foodindustrie.

Cursusleider

De cursusleider van dit seminar is ir. PHI (Paul) Goethals MSc, Wageningen University & Research.

 

arrow down
Vragen of meer weten?
Bram helpt je graag verder.

succes icon
Verstuurd
Bedankt! Je inzending is ontvangen!
Oeps, er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.