Benefietcollege Digitale innovatie in vliegtuigonderhoud binnen KLM E&M

06 feb 2020

Sander Vlug, een van onze QINGs, was van plan in juni deel te nemen aan Alpe d’HuZes. De editie van 2020 is komen te vervallen, maar Sander hoopt om in 2021 alsnog die berg op te kunnen voor dit mooie goede doel. Ondertussen heeft hij besloten om dit jaar toch zoveel mogelijk geld in te zamelen. Het benefietcollege dat op de planning stond, gaat dus gewoon door. Hij organiseert dit college in samenwerking met oud-QING stagiair Bas de Glopper, die nu bij KLM Engineering & Maintenance werkt als Innovation Project & Process Manager.

Over het college

Bas de Glopper vertelt tijdens het benefietcollege over hoe KLM met behulp van de nieuwste digitale technologieën, zoals augmented reality, onderhoud pleegt aan vliegtuigen.

Met ongeveer 14.000 werknemers is KLM E&M het derde bedrijf van KLM Royal Dutch Airlines, naast passagiersvervoer en vracht. Het bedrijf is een van de grootste leveranciers van vliegtuigonderhoud van passagiersvliegtuigen ter wereld; 200 vliegmaatschappijen maken inmiddels gebruik van de expertise van KLM E&M.

Ontwikkelingen gaan snel en de mogelijkheden zijn legio. Bijblijven is belangrijk. Hoe KLM dat doet en integreert in haar bedrijfsvoering, vertelt Bas ook tijdens het benefietcollege.

Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom.

Minimale bijdrage: €5,- p.p. Je bijdrage mag je na je aanmelding overmaken via de persoonlijke pagina van Sander: www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/sandervlug

De opbrengst van het college wordt door QING verdubbeld.

Datum: 11/11/2020
Tijd: 19.30 – 21.00 uur

Een unieke kans om in de keuken te kijken van een van ‘s werelds grootste bedrijven op het gebied van vliegtuigonderhoud. 

In verband met het Coronavirus bestaat wordt het college online gegeven. Wanneer je je hebt aangemeld en hebt betaald, ontvang je een dag van tevoren een link.

Aanmelden:


We gebruiken je gegevens om met je te communiceren voor en na het event. Bekijk onze privacyverklaring voor meer info.

 

Delen