Benefietcollege Digitale innovatie in vliegtuigonderhoud binnen KLM E&M

06 feb 2020

Sander Vlug, een van onze QINGs, was van plan in juni deel te nemen aan Alpe d’HuZes. De editie van 2020 is komen te vervallen, maar Sander heeft besloten toch zoveel mogelijk geld in te willen zamelen. Het benefietcollega dat al op de planning stond, gaat dus gewoon door. Hij organiseert dit college in samenwerking met oud-QING stagiair Bas de Glopper, die nu bij KLM Engineering & Maintenance werkt als Innovation Project & Process Manager.

Over het college

Bas de Glopper vertelt tijdens het benefietcollege over hoe KLM met behulp van de nieuwste digitale technologieën, zoals augmented reality, onderhoud pleegt aan vliegtuigen.

Met ongeveer 14.000 werknemers is KLM E&M het derde bedrijf van KLM Royal Dutch Airlines, naast passagiersvervoer en vracht. Het bedrijf is een van de grootste leveranciers van vliegtuigonderhoud van passagiersvliegtuigen ter wereld; 200 vliegmaatschappijen maken inmiddels gebruik van de expertise van KLM E&M.

Ontwikkelingen gaan snel en de mogelijkheden zijn legio. Bijblijven is belangrijk. Hoe KLM dat doet en integreert in haar bedrijfsvoering, vertelt Bas ook tijdens het benefietcollege op 22 april.

Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom.

Minimale bijdrage: €5,- p.p. Je bijdrage mag je na je aanmelding overmaken via de persoonlijke pagina van Sander: www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/sandervlug

De opbrengst van het college wordt door QING verdubbeld.

Programma:
17:00-17:30 – free pizza and drinks
17:30-18:45 – college
18:45-19:15 – afsluitend drankje

Datum: 07/10/2020
Locatie: Industriepark Kleefse Waard – Westervoortsedijk 73, Arnhem

Een unieke kans om in de keuken te kijken van een van ‘s werelds grootste bedrijven op het gebied van vliegtuigonderhoud. 

In verband met het Coronavirus bestaat de kans dat het college online wordt gegeven. We houden je hiervan op de hoogte.

Aanmelden:


We gebruiken je gegevens om met je te communiceren voor en na het event. Bekijk onze privacyverklaring voor meer info.

 

Delen