Benefietcollege Digitale innovatie in vliegtuigonderhoud binnen KLM E&M

06 feb 2020

Sander Vlug, een van onze QINGs, doet in juni mee met Alpe d’HuZes. Hij zamelt hier zoveel mogelijk geld voor in. Zo organiseert hij onder andere een benefietcollege in samenwerking met oud-QING stagiair Bas de Glopper, die nu bij KLM Engineering & Maintenance werkt als Innovation Project & Process Manager.

Over het college

Bas de Glopper vertelt tijdens het benefietcollege over hoe KLM met behulp van de nieuwste digitale technologieën, zoals augmented reality, onderhoud pleegt aan vliegtuigen.

Met ongeveer 14.000 werknemers is KLM E&M het derde bedrijf van KLM Royal Dutch Airlines, naast passagiersvervoer en vracht. Het bedrijf is een van de grootste leveranciers van vliegtuigonderhoud van passagiersvliegtuigen ter wereld; 200 vliegmaatschappijen maken inmiddels gebruik van de expertise van KLM E&M.

Ontwikkelingen gaan snel en de mogelijkheden zijn legio. Bijblijven is belangrijk. Hoe KLM dat doet en integreert in haar bedrijfsvoering, vertelt Bas ook tijdens het benefietcollege op 22 april.

Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom.

Minimale bijdrage: €5,- p.p. Je bijdrage mag je na je aanmelding overmaken via de persoonlijke pagina van Sander: www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/sandervlug

De opbrengst van het college wordt door QING verdubbeld.

Programma:
17:00-17:30 – free pizza and drinks
17:30-18:45 – college
18:45-19:15 – afsluitend drankje

Datum: 22/04/2020
Locatie: Industriepark Kleefse Waard – Westervoortsedijk 73, Arnhem

Een unieke kans om in de keuken te kijken van een van ‘s werelds grootste bedrijven op het gebied van vliegtuigonderhoud. 

Aanmelden:


We gebruiken je gegevens om met je te communiceren voor en na het event. Bekijk onze privacyverklaring voor meer info.

Over Alpe d’HuZes
De opbrengst is voor Alpe d’HuZes: een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’HuZes. Sander is van plan om de berg in totaal minimaal drie keer te beklimmen met zijn fiets.


Misschien ook interessant voor jou:

10 maart | QING Masterclass Data-acquisitie en -interpretatie, meld je aan via: www.qing.nl/masterclass-data-acquisitie-en-interpretatie

Delen