Benefiet College SMART Industry

15 mrt 2018

Smart Industry ; digitalisering, robotisering en kunstmatige intelligentie, hoe beïnvloedt dit ons werk?

11 april zal QING in samenwerking met Cadmes een benefiet college organiseren ten goede van het KWF.  Het college zal gaan over “Smart industry;  digitalisering, robotisering en kunstmatige intelligentie, hoe beïnvloedt dit ons werk? Aanleiding voor dit benefiet college is deelname aan het goede doel Alpe d’HuZes van onze collega Sander Vlug.  Sander wil zo veel mogelijk geld ophalen voor het KWF  en heeft samen met Bas Koomen van Cadmes dit initiatief genomen.  Deelname aan het college is €5 p.p en zal geheel ten goede komen aan het KWF.

Inloop is vanaf 17.00 uur,  wij starten om 17. 30 uur en we sluiten af met een borrel tot 19.00. QING zorgt deze avond voor pizza’s en een drankje, dus het belooft buiten een inspirerende avond een smakelijke avond te worden! Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom!  Vrienden, familie en /of collega’s zijn uiteraard welkom, wel vragen wij jou voor 5 april per mail aan te melden bij Sander Vlug, E. svlug@qing.nl.

De deelnamekosten gelieve ter plaatse contant gepast betalen of overmaken aan de deelnemerspagina van Sander Alpe d’HuZes deelnemerspagina.

Vragen en/of opmerkingen? Neem gerust contact op met Sander Vlug, per mail svlug@qing.nl.  Tot ziens!

 

Delen