Cadmes Event: #breakingbarriers

16 sep 2019

QING deelt haar kennis op het Cadmes Event op 10 oktober aanstaande. Tijdens deze editie van het Cadmes Event worden grenzen verlegd. Het thema Smart Industrie / Industrie 4.0 staat centraal, maar er komen ook andere interessante onderwerpen aan bod.

De markt wordt gekenmerkt door een snelle digitale transformatie. Door het ontwikkelen van standaarden en slim gebruik van technologische ontwikkelingen, ben je de concurrentie steeds een stap voor. Om grenzen te verleggen, te optimaliseren en te groeien moet je af en toe ook oude werkwijzen loslaten. #breakingbarriers

QING tijdens het Cadmes event:

Bram de Vrught neemt je mee in de visie van QING op de digitalisering van de industrie, de definitie “Digital Twin” en hoe je deze krachtige tool kunt inzetten. Op basis van een aantal casussen laat Bram je de mogelijkheden van deze technologie zien en hij nodigt je uit om over je eigen business na te denken en jouw vragen over dit onderwerp met hem te delen.

Bram is Business Manager bij QING Groep en vanaf de oprichting van het bedrijf betrokken. Door zijn achtergrond in de techniek heeft hij grote interesse in innovatie en technologie. Hij is betrokken bij diverse innovatieprojecten in de industrie en zoekt daarbij de samenwerking op met bedrijven, onderwijs- en kennisinstellingen.

En we dagen de industrie uit. Deel je vraagstukken met ons en laat onze engineers zich erin vastbijten:

Meer over het programma en aanmelden:

https://www.cadmes.com/ce19

Delen