Digitalisering en kansen voor de Agri & Food machinebouw | Voor leden GMV en FME

28 apr 2020

Werken op afstand en digitaal verbonden zijn is belangrijker dan ooit in dit corona tijdperk. Dankzij nieuwe digitale toepassingen en oplossingen kunnen productieprocessen slimmer en anders worden ingericht in een post-corona tijdperk.

Welke Smart Industry kansen liggen er voor machinebouwers, actief in de voedselverwerkende industrie?

In het kader van ‘never waste a good crisis’ biedt GMV in samenwerking met FME een reeks inspirerende webinars aan voor GMV en FME leden. Laat je inspireren door (nieuwe) digitale mogelijkheden en oplossingen tijdens de eerste editie.

Datum: donderdag 7 mei 2020
Tijdstip: 12.30 – 14.00 uur

Welkom door GMV – 10 min

QING – een digitaliserende industrie – 15 minuten
QING is een eigenzinnig ingenieursbureau en levert innovatieve en duurzame oplossingen voor de voedselproducerende en -verwerkende industrie. “Hoe kun je jouw bedrijf voorbereiden op de 1,5 meter maatregel? Simulatie geeft je nu al inzicht en de mogelijkheid om scenario’s voor te bereiden. Hiermee stel je jouw plan op om jouw bedrijf snel en veilig in te richten op de nieuwe situatie waarbij je optimaal gebruik maakt van je mensen, middelen en ruimtes.”

SwipeGuide – digitale instructies – 15 minuten
SwipeGuide vereenvoudigt het werk met moeiteloze digitale instructies. De missie van SwipeGuide is om de wereld te redden van nutteloze instructies en de meest intuïtieve manier te leveren om het werk te standaardiseren. SwipeGuide faciliteert de continue verbetering van processen door middel van on-the-job training en het delen van kennis.

SmartFix (BlueSquid BV) – reparaties op afstand – 15 minuten
SmartFix helpt servicemonteurs efficiënter diagnoses te stellen, first-time-right te repareren en stimuleert kennisdelen en samenwerken door monteurs. De slimme repair tool faciliteert repareren op afstand, biedt beslissers uniek inzicht in reparatie data en maakt zelfs predictive maintenance mogelijk.

Aanmelden kan via de website van GMV.

Delen