Electrical Engineer machinebouw | Utrecht

02 jul 2019

Wie zoeken wij…

Als Electrical Engineer binnen QING werk je in een zeer afwisselende functie, waarbij je verantwoordelijk bent voor het ontwerp van het Elektrotechnische gedeelte van (speciaal)machines. Je bent verantwoordelijk voor opzetten van schema’s, het maken van de kastlay-outs, I/O lijsten enz. In deze functie werk je nauw samen met de mechanical- en  software engineers en ben je vanaf de conceptfase tot en met de oplevering van de machine(s) betrokken bij de projecten. Op basis van jouw ontwerp bepaal je de benodigde componenten. In samenwerking met de afdeling inkoop worden deze componenten ingekocht. De werkzaamheden worden uitgevoerd met EPLAN.

Onder begeleiding van de Lead Engineer werk je samen met collega’s in een projectteam. Je werkt aan innovatieve projecten binnen o.a. de food, verpakkingsindustrie en handlingsystemen waarbij je de uitdaging haalt uit de diversiteit van de projecten. Ieder project is anders en ieder project vereist een specifieke aanpak. Kom je werken bij QING, dan kom je te werken in een team van 55 collega’s. Dit team bestaat uit Lead-, Mechanical-, Hardware- en Software Engineers met wie je nauw samenwerkt en waar je ook je vragen kunt neerleggen als je in een project dreigt vast te lopen. Van jou wordt verantwoordelijkheid verwacht, maar daarvoor krijg jij ook vrijheid terug.

Wat verwachten wij van jou… 

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau richting Elektrotechniek (of vergelijkbaar);
  • Ervaring in de Machinebouw en/of apparatenbouw is een pré;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
  • Ervaring met EPLAN of ELCAD;
  • Sterk analytisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden;
  • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal.

Wat kun je van ons verwachten… 

QING is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate worden gewaardeerd. Onze werksfeer kan worden omschreven als professioneel en toch informeel; er heerst een echte teamspirit, en iedereen ondersteunt elkaar waar nodig.

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen. Je droombaan hebben we, of we creëren hem voor je! Plezier in je werk, en jou laten doen waar je goed in bent zijn onze uitgangspunten. En daarbij zorgen we uiteraard voor een professionele individuele loopbaanbegeleiding.

Wie zijn wij… 

Bij QING zetten wij onze kennis en capaciteiten in om de doelstellingen van onze opdrachtgevers te realiseren. Dienstverlenend als we zijn doen wij dit bij de opdrachtgever op locatie of op onze eigen engineeringsafdeling te Arnhem en Borne. Daarnaast richten wij ons op het ontwerpen én realiseren van klant specifieke oplossingen. De machines en apparaten worden volledig in huis ontworpen en gebouwd door ons team van engineers en vervolgens compleet turn-key opgeleverd. Ook helpen we onze opdrachtgevers met het verduurzamen van gebouwen en processen.

QING is jong qua organisatie en geest, maar volwassen qua expertise en ervaring. Wij vinden dat je leuke dingen ook op je werk kunt doen, dus wacht niet tot het weekend! Bij QING willen we dat onze medewerkers plezier hebben in wat ze doen, plezier hebben in samen dingen oppakken en passie hebben voor hun vak.

Dus…wat houd je tegen? Kom kennismaken en neem contact op met Andre Heinst, tel. +31 653893569 / aheinst@qing.nl.  Of kom eens kijken, je bent altijd van harte welkom!

QING verzamelt de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om jouw sollicitatie te verwerken en jou te helpen aan wellicht een nieuwe baan. Wij bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot één jaar na de beëindiging van je sollicitatieprocedure.  Je kan ons op ieder moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming intrekken. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonlijke gegevens en jouw rechten vind je in het Privacy Statement van QING. 
Delen

Reageren op deze vacature!

Voornaam

Achternaam

Plaats

Telefoonnummer

Email

CV uploaden

Bericht