Ondernemende Energie Consultant M/V Wageningen

15 mrt 2018

Wie zijn wij…

QING is een eigenzinnig ingenieursbureau. Onze consultants, adviseurs, projectmanagers en engineers leveren innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van industriële automatisering, speciaalmachinebouw en energie. Wij doen dat voor een groot aantal opdrachtgevers in de voedselproducerende en -verwerkende industrie, in de verpakkingsindustrie, voor vastgoedontwikkelaars en -exploitanten, onderwijsinstellingen en voor overheden en semi-overheden.

Het innovatieve en duurzame karakter van onze organisatie is herkenbaar in de prestaties die wij leveren, maar ook in de relaties die wij onderhouden, zowel intern als met onze opdrachtgevers. Bij QING vinden wij dat werken leuk moet zijn; met plezier werken aan innovatieve en duurzame technische oplossingen voor onze opdrachtgevers, dat is QING!

QING Sustainable ondersteunt haar opdrachtgevers met het verduurzamen van gebouwen en processen, en het toepassen van duurzame energie. Dat betekent dat de integrale energiehuishouding en energie-efficiency onder de loep worden genomen. Hoe kan er energie bespaard of teruggewonnen worden? En wat zijn de mogelijkheden, zowel technisch als financieel, voor duurzame opwekking? Door groei van onze organisatie en het toenemende aantal projecten zijn wij op zoek naar een ondernemende colleg.

Wie zoeken wij…

Een ondernemende energieconsultant met interesse in het werven, uitvoeren en beheren van duurzame energieprojecten. Je bent assertief, creatief én op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de wereld van de duurzame energie. Het betreft  uiteenlopende projecten zoals  het verduurzamen van  gebouwen,  EED’s,  maar ook  grootschalige opwekking in bijvoorbeeld zon of wind. We zoeken dus iemand met inhoudelijke kennis van energie- of installatietechniek binnen gebouwen, maar bij voorkeur ook kennis van grootschalige opwekking van duurzame energie.

Als persoon kun je een “koud contact” ontwikkelen tot een langdurige adviesrelatie, en weet je vanaf een adviesrapport de vertaalslag te maken naar de praktijk. Je directe collega’s kunnen je helpen waar mogelijk, maar jij neemt je eigen verantwoordelijkheid. Je hebt verder regelmatig contact met onze  opdrachtgevers, zodat je weet wat er speelt bij hen. Je luistert goed en hebt een dienstverlenende instelling. Jij denkt écht met onze opdrachtgevers mee en vormt daarmee een waardevolle partner.  Daarnaast heb je goed inzicht in projectmanagement, planning & kostenbeheersing. QING geeft je alle mogelijkheden, ondersteuning en faciliteiten, maar jij moet het doen!

Wat verwachten wij van jou…

  • Opleidingsniveau HBO of WO (bijv. Energietechniek of Werktuigtuigbouwkunde);
  • Werkervaring in de energiewereld als consultant of engineer is een pré ;
  • Kennis van EED wet- en regelgeving, en subsidieregelingen is een pré;
  • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Rijbewijs B.

Wat kun je van ons verwachten… 

QING is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate worden gewaardeerd. Onze werksfeer kan worden omschreven als professioneel en toch informeel; er heerst een echte teamspirit, en iedereen ondersteunt elkaar waar nodig. Je zult met name werkzaam zijn op onze vestigingen in Arnhem en Wageningen, gelegen op Industrie Park Kleefse Waard en Wageningen Campus; inspirerende bedrijventerreinen in Gelderland  waar veel ondernemingen gevestigd zijn die zich bezig houden met innovatie en de energietransitie. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om vanuit onze vestiging in Borne en Utrecht te werken.

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen. Je droombaan hebben we, of we creëren hem voor je! Plezier in je werk, en jou laten doen waar je goed in bent zijn onze uitgangspunten. En daarbij zorgen we uiteraard voor een professionele individuele loopbaanbegeleiding.

Dus…wat houdt je tegen? Neem contact op met Arno Albers tel. 06-46412012 en kom kennismaken!

 

Delen

Reageren op deze vacature!

Voornaam

Achternaam

Plaats

Telefoonnummer

Email

CV uploaden

Bericht