ESCo Nederland helpt u bij het opzetten van ESCo’s.

28 jan 2015

De Energy Service Company, kortweg ESCo, is wel zo’n beetje hét buzzword van het moment. Bij vrijwel elk renovatie- of groot-onderhoudsproject waarbij de energievoorziening van het object aangepakt wordt, komt het inrichten van een ESCo wel ter sprake. Maar helaas: in slechts zeer weinig gevallen komt het er echt van.

Dit is te wijten aan een aantal oorzaken:
• De te realiseren energiebesparing is niet goed te voorspellen.
• Het bereiken van leveranciersonafhankelijkheid is lastig, waardoor het gevoel van marktconformiteit ontbreekt.
• Het project is te klein om bij ESCo-financiers aan te kunnen bieden.

ESCo Nederland kan u hierbij helpen. Wij bedenken de technische oplossing en zorgen vervolgens voor marktconsultatie, contracting, realisatie, implementatie, exploitatie en maintenance. Daarbij gebruiken wij innovatieve simulatiesoftware die zeer nauwkeurig de energieprestatie prognosticeert waaraan de inschrijvers zich moeten committeren. ESCo Nederland heeft de kennis in huis om in alle fasen, van oriëntatie tot uitvoering, waarde toe te voegen.

Heeft u vragen over het opzetten van een ESCo, kom dan 9 t/m 13 februari met uw vragen naar de Renovatie & Transformatie Beurs te Utrecht. Wij staan op de Adviseursstraat stand E056 in hal 7. Wij helpen u graag verder, tot ziens! Registreer u als bezoeker via onderstaande link en ontvang kosteloos toegang!

Gratis_Toegang

Delen