Hardware Engineer

24 jul 2018

Wie zijn wij…

Bij QING zetten wij onze kennis en capaciteiten in om de doelstellingen van onze opdrachtgevers te realiseren. Dienstverlenend als we zijn doen wij dit bij de opdrachtgever op locatie of op onze eigen engineeringsafdeling te Arnhem en Borne. Daarnaast richten wij ons op het ontwerpen én realiseren van klant specifieke oplossingen. De machines en apparaten worden volledig in huis ontworpen en gebouwd door ons team van engineers en vervolgens compleet turn-key opgeleverd. Ook helpen we onze opdrachtgevers met het verduurzamen van gebouwen en processen.

QING is jong qua organisatie en geest, maar volwassen qua expertise en ervaring. Wij vinden dat je leuke dingen ook op je werk kunt doen, dus wacht niet tot het weekend! Bij QING willen we dat onze medewerkers plezier hebben in wat ze doen, plezier hebben in samen dingen oppakken en passie hebben voor hun vak.

Wie zoeken wij…

Als Hardware Engineer ben je een belangrijke schakel binnen het gehele proces van ontwerp t/m realisatie. Je bent verantwoordelijk om de wens van de opdrachtgever te vertalen  naar een goed werkende besturing. Je ontwerpt elektrotechnische schema’s en denkt mee met het totaal ontwerp. Je bepaalt de benodigde materialen zoals bekabelingen, sensoren, frequentieregelaars etc. die aan de specificaties voldoen. Naast het technisch ontwerp kijk je ook naar het functionele ontwerp en deelt zo nodig zelfstandig de panelen in, dit alles met EPLAN P8. Deze werkzaamheden voer je uit in binnen een team van engineers waarbij samenwerking en synergie belangrijk is.

Wat verwachten wij van jou… 

  • HBO werk- en denkniveau, richting Elektrotechniek / Industriële Automatisering, door opleiding en/of ervaring verkregen;
  • Aantal jaren relevante ervaring in de Machinebouw en/of Apparatenbouw  (Starters met relevante stage ervaring zijn ook welkom);
  • Vaardig met EPLAN P8 of vergelijkbaar;
  • Pragmatisch, Flexibel, Gedreven, Communicatief en initiatiefrijk;

Wat kun je van ons verwachten… 

QING is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate worden gewaardeerd. Onze werksfeer kan worden omschreven als professioneel en toch informeel; er heerst een echte teamspirit, en iedereen ondersteunt elkaar waar nodig.

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen. Je droombaan hebben we, of we creëren hem voor je! Plezier in je werk, en jou laten doen waar je goed in bent zijn onze uitgangspunten. En daarbij zorgen we uiteraard voor een professionele individuele loopbaanbegeleiding.

Dus…wat houdt je tegen? Kom kennismaken en neem contact op met Erwin Poelman, tel. +316 236 20 662 epoelman@qing.nl. Of kom eens kijken, je bent altijd van harte welkom!

QING verzamelt de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om jouw sollicitatie te verwerken en jou te helpen aan wellicht een nieuwe baan. Wij bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot één jaar na de beëindiging van je sollicitatieprocedure.  Je kan ons op ieder moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming intrekken. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonlijke gegevens en jouw rechten vind je in het Privacy Statement van QING. 

 

Delen

Reageren op deze vacature!

Voornaam

Achternaam

Plaats

Telefoonnummer

Email

CV uploaden (als je deze bij de hand hebt)

Korte motivatie