Hardware Engineer | Utrecht

18 feb 2019

Wie zoeken wij…

Als Hardware Engineer binnen QING werk je in een zeer afwisselende functie waarbij je verantwoordelijk bent voor het ontwerp van panelen voor (speciaal)machinebouw en industrie. Je bent verantwoordelijk voor opzetten van schema’s, het maken van de kastlay-outs, I/O lijsten enz. In deze functie ben je vanaf de conceptfase tot en met de oplevering van de besturingskasten betrokken bij de projecten. Op basis van jouw ontwerp bepaal je de benodigde componenten en in samenwerking met de afdeling inkoop worden deze componenten ingekocht. De werkzaamheden worden uitgevoerd met EPLAN en ELCAD. Indien noodzakelijk ben je ook verantwoordelijk voor het revisiewerk.

Je komt te werken in een projectteam onder begeleiding van de Lead Engineer. Je werkt aan innovatieve projecten binnen o.a. de food, verpakkingsindustrie, handlingsystemen en industriële projecten waarbij je de uitdaging haalt uit de diversiteit van de projecten. Ieder project is anders en ieder project vereist een specifieke aanpak. Van jou wordt verantwoordelijkheid verwacht, maar daarvoor krijg je ook veel vrijheid terug.

Wie zijn wij…

QING is een eigenzinnig ingenieursbureau met gedreven medewerkers. Onze consultants, adviseurs, projectmanagers en engineers leveren innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van industriële automatisering, speciaal machinebouw en energie. Wij doen dat voor een groot aantal opdrachtgevers in de voedselproducerende en -verwerkende industrie, in de verpakkingsindustrie, voor vastgoedontwikkelaars en -exploitanten, onderwijsinstellingen en voor (semi-)overheden.

Bij QING zetten wij onze kennis en capaciteiten in om de doelstellingen van onze opdrachtgevers te realiseren. Dienstverlenend als wij zijn doen wij dit bij de opdrachtgever op locatie of op onze eigen engineeringsafdeling te Arnhem en Borne. Daarnaast richten wij ons op het ontwerpen én realiseren van klant specifieke oplossingen. De machines en apparaten worden volledig in huis ontworpen en gebouwd door ons team van engineers en vervolgens compleet turn-key opgeleverd. Ook helpen we onze opdrachtgevers met het verduurzamen van hun gebouwen en industriële processen.

QING is jong qua organisatie en geest, maar volwassen qua expertise en ervaring. Wij vinden dat je leuke dingen ook op je werk kunt doen, dus wacht niet tot het weekend! Bij QING willen we dat onze medewerkers plezier hebben in wat ze doen, plezier hebben in samen dingen oppakken en passie hebben voor hun vak.

Wat verwachten wij van jou… 

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau richting Elektrotechniek of Industriële Automatisering, verkregen door opleiding en/of werkervaring;
  • Ervaring met EPLAN P8 of ELCAD;
  • Aantal jaren relevante ervaring in de Machinebouw / Industrie (Starters met relevante stage ervaring zijn ook welkom);
  • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Flexibel, gedreven, communicatief en creatief.

Wat kun je van ons verwachten… 

QING is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate worden gewaardeerd. Onze werksfeer kan worden omschreven als professioneel en toch informeel; er heerst een echte teamspirit, en iedereen ondersteunt elkaar waar nodig.

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen. Dit bereiken we door onderlinge kennisdeling, opleidingen en trainingen. Wij geven jou de ruimte om jouw rol binnen QING tot een succes te maken; werktijden zijn in overleg en parttime werken behoort ook tot de mogelijkheden.

Plezier in je werk, en jou laten doen waar je goed in bent zijn onze uitgangspunten. En daarbij zorgen we uiteraard voor een professionele individuele loopbaanbegeleiding. Je droombaan hebben we, of we creëren hem voor je!

Dus…wat houdt je tegen? Kom kennismaken en neem contact op met Robert Franke via 06 – 57 26 59 10 of rfranke@qing.nl En als je een kijkje wil komen nemen op één van onze vestigingen, dan ben je altijd van harte welkom!

QING verzamelt de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om jouw sollicitatie te verwerken en jou te helpen aan wellicht een nieuwe baan. Wij bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot één jaar na de beëindiging van je sollicitatieprocedure.  Je kan ons op ieder moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming intrekken. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonlijke gegevens en jouw rechten vind je in het Privacy Statement van QING. 

 

 

Delen

Reageren op deze vacature!

Voornaam

Achternaam

Plaats

Telefoonnummer

Email

CV uploaden

Bericht