Het Verantwoordelijke Bedrijf

02 mei 2019

In het bedrijfsleven wordt volop gesproken over verduurzamen, maar wat houdt dit in? Wat verstaat u onder verduurzamen? Wat zijn uw wettelijke verplichtingen als organisatie zijnde en wat kan verduurzamen daadwerkelijk opleveren? QING organiseert in samenwerking met Radboud Universiteit, conferenties rondom “Het Verantwoordelijke Bedrijf”. Gedurende deze bijeenkomsten gaan we concreet kennis en ervaringen uitwisselen omtrent duurzaamheid. Voor deze derde editie stelt de universiteit haar deuren open en zullen wij gezamenlijk kijken op welke manier wij duurzaamheid in onze bedrijfsvoering opnemen.

Tevens zal Reinier de Nooij, betrokken bij de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatie, directeur van Optimal Planet en ook adviseur duurzaam ondernemen, ons meer vertellen over het meten van duurzame bedrijfsvoering. Reinier zal ons in zijn presentatie meenemen hoe hij organisaties helpt met het inzichtelijk maken van waar zij staan en welke stappen ze kunnen nemen om duurzamer te worden. Het evenement zal plaatsvinden in het Elinor Ostromgebouw, in ruimte 01.220. Het programma is inclusief lunch, rondleiding en borrel.

Radboud Universiteit nodigt u van harte uit op donderdag 23 mei tussen 12.00 en 17.00 uur om deel te nemen aan de derde editie van ‘Het Verantwoordelijke Bedrijf’.

Het belooft een inspirerende en leerzame middag te worden. Wij hopen dat u erbij bent. Klik op deze link voor meer informatie en meld u aan!

Graag tot ziens!

            

Delen