Internationale Field Service Engineer

23 mei 2018

Wie zoeken wij…

Als Internationaal Field Service Engineer ben je communicatief sterk, tevens avontuurlijk ingesteld en je bent niet bang om een uitdaging aan te gaan. Zowel op het gebied van werktuigbouwkunde als elektrotechniek ben je technisch sterk onderlegd. Daarnaast ben je bereid om internationaal te reizen om op locatie van de opdrachtgever  machines te bouwen, te testen en in bedrijf te nemen.

Intern het zowel mechanisch als elektrisch opbouwen van de machinelijn, PLC aansluiten en zo nodig I/O testen uitvoeren en kleine aanpassingen doorvoeren.

 • Elektrisch bedraden van de machines, sensoren en opnemers.
 • Mechanisch opbouwen van de machines, zowel internationaal als nationaal.
 • Ondersteuning bieden aan de mechanische afdeling.
 • Eventuele verbeteringen / aanpassingen bespreken met de teamleider en/of de engineeringsafdeling.
 • Tijdens de afname betrokken bij de FAT test.
 • Tijdens de inbedrijfstelling operators / gebruikers instrueren.

Wat verwachten wij van jou… 

 • MBO / HBO technisch werk en denkniveau (werktuigbouwkunde / elektrotechniek en/of industriële automatisering).
 • PLC ervaring is zeker een pluspunt maar geen vereiste.
 • Bereidheid tot het werken in het buitenland (wereldwijd).
 • Ervaring met het lezen van elektrische schema’s.
 • Ervaring met het lezen en begrijpen van mechanische schema’s / tekeningen.
 • Zelfstandig kunnen werken.
 • Ambities om door te groeien naar volwaardig commissioning engineer.

Wie zijn wij… 

Bij QING zetten wij onze kennis en capaciteiten in om de doelstellingen van onze opdrachtgevers te realiseren. Dienstverlenend als we zijn doen wij dit bij de opdrachtgever op locatie of op onze eigen engineeringsafdeling te Arnhem en Borne. Daarnaast richten wij ons op het ontwerpen én realiseren van klant specifieke oplossingen. De machines en apparaten worden volledig in huis ontworpen en gebouwd door ons team van engineers en vervolgens compleet turn-key opgeleverd. Ook helpen we onze opdrachtgevers met het verduurzamen van gebouwen en processen.

QING is jong qua organisatie en geest, maar volwassen qua expertise en ervaring. Wij vinden dat je leuke dingen ook op je werk kunt doen, dus wacht niet tot het weekend! Bij QING willen we dat onze medewerkers plezier hebben in wat ze doen, plezier hebben in samen dingen oppakken en passie hebben voor hun vak.

Wat kun je van ons verwachten… 

QING is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate worden gewaardeerd. Onze werksfeer kan worden omschreven als professioneel en toch informeel; er heerst een echte teamspirit, en iedereen ondersteunt elkaar waar nodig.

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen. Je droombaan hebben we, of we creëren hem voor je! Plezier in je werk, en jou laten doen waar je goed in bent zijn onze uitgangspunten. En daarbij zorgen we uiteraard voor een professionele individuele loopbaanbegeleiding.

Dus…wat houdt je tegen? Kom kennismaken en neem contact op met Erwin Poelman, tel. +316 236 20 662 epoelman@qing.nl. Of kom eens kijken, je bent altijd van harte welkom!

QING verzamelt de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om jouw sollicitatie te verwerken en jou te helpen aan wellicht een nieuwe baan. Wij bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot één jaar na de beëindiging van je sollicitatieprocedure.  Je kan ons op ieder moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming intrekken. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonlijke gegevens en jouw rechten vind je in het Privacy Statement van QING. 

 

 

 

 

 

Delen

Reageren op deze vacature!

Voornaam

Achternaam

Plaats

Telefoonnummer

Email

CV uploaden

Bericht