Junior Consultant technische detachering

15 sep 2020

QING zoekt een junior consultant voor de vestiging Hengelo (OV)

Wij zijn een gaaf technisch bedrijf dat bestaat uit 3 Business Units (BU). We zijn enorm gedreven om onze opdrachtgevers te voorzien van de juiste dienstverlening. Dat doen we op het gebied van duurzaamheid (QING Sustainable), speciaal machinebouw (QING Mechatronics) en projectmatige detachering (QING Engineering). Voor de laatste BU zoeken we een nieuwe collega die net zo gedreven is als wij zijn om onze klanten vooruit te helpen.

Jij bent iemand die zowel techniek als mensen gaaf vindt. Jij hebt een ondernemende instelling en vindt het een mooie uitdaging om zelfstandig een team van goed opgeleide techneuten op te zetten. Jij vindt sámen met de andere consultants en de commercieel manager resultaten behalen in een sfeervol team de enige manier tot succes. Jij hebt een bak aan energie en bent zowel empathisch als resultaatgericht. Jij hebt HBO denk- en werkniveau en affiniteit met techniek (werktuigbouwkunde, elektrotechniek of besturingstechniek).

Wat ga je concreet doen? Het onderhouden en uitbouwen van bestaande relaties en het acquireren van nieuwe klanten. Je bent voor jouw opdrachtgevers en prospects een goede sparringpartner, omdat je kunt doorgronden aan welke ondersteuning behoefte is. Je weet goed opgeleide technici te boeien en te binden om de vraagstukken bij jouw opdrachtgevers in te kunnen vullen. Als werkgever van jouw team van technici ben je goed op de hoogte van de ambities van je medewerkers. Jij vertaalt de wensen en ambities naar een werkomgeving waarin jouw techneuten floreren. Want, als jouw technici lekker in hun vel zitten, dan lossen ze met een glimlach de capaciteitsproblemen van jouw opdrachtgevers op.

QING is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate worden gewaardeerd. Onze werksfeer is professioneel en toch informeel; er heerst een echte teamspirit, en iedereen ondersteunt elkaar waar nodig. We hebben gave kantoren door heel Nederland, maar willen vanuit Hengelo een groeispurt inzetten.

Wat mag je van ons verwachten? Allereerst gaan wij jou het vak van arbeidsbemiddeling leren. Daarnaast hebben we alles in huis om jou ook in de techniek verder te brengen qua kennis. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto, laptop, smartphone, kennissessies, toffe personeelsuitjes en de vrijheid vanuit huis te werken, bieden wij je de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen. Plezier in je werk, en jou laten doen waar je goed in bent, zijn onze uitgangspunten. En daarbij zorgen we uiteraard voor een professionele individuele loopbaanbegeleiding. Er wordt hard gewerkt bij QING en er is veel toewijding en beleving. Maar daarnaast vinden we het ook belangrijk dat er voldoende balans is tussen werk en privé en daar helpen we graag bij.

Solliciteren? Bel of mail Tjeerd van der Schee (GrijsGroen vervult de werving van deze functie) op 06-49935463 of tjeerd@grijsgroen.nl. Of solliciteer direct via de website van GrijsGroen.

Delen

Solliciteren:

Voornaam

Achternaam

Plaats

Telefoonnummer

Email

CV uploaden

Korte motivatie