Junior Project Ontwikkelaar Zonneparken M/V

16 mei 2018

Wie zoeken wij…

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Junior Project Ontwikkelaar Zonneparken die in de volle breedte van het ontwikkelproces ondersteuning biedt, of als je al durft, de lead neemt. QING Wageningen heeft een joint-venture met Low Carbon, een Brits investeringsfonds in duurzame energie. Deze samenwerking, LC Energy, heeft als doel om grootschalige zonneparken te ontwikkelen op de Nederlandse markt. Jij zult vooral werkzaam zijn voor deze joint-venture. Je bent assertief, creatief én op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de wereld van de duurzame energie.  Je werk bestaat uit het bezoeken van landeigenaren en het maken van land-deals. Dit in samenspraak met de investeringsmaatschappij, gemeenten en advocaten. Het plantdesign en het opmaken van aanvragen voor bestemmingsplan-wijzigingen behoren tot jouw verantwoordelijkheid.  Dit behelst o.a. het betrokken maken én houden van externe stakeholders zoals buurtbewoners, natuurorganisaties en (semi-)overheidsorganen. Het ontwikkelingstraject omvat onder andere:

 • Overleg met landeigenaren;
 • Overleg met gemeenten, provincies en omwonenden en andere belanghebbenden;
 • Financieel modelleren van projecten;
 • Technisch ontwerpen van projecten;
 • Contractonderhandelingen met grondeigenaren;
 • Het contracteren van netinpassingen bij netbeheerders;
 • Het wijzigen van bestemmingsplannen en aanvragen omgevingsvergunningen;
 • Het analyseren van en inschrijven op de SDE+ veiling;
 • Het selecteren, uitbesteden en begeleiden van grote installatiebedrijven;
 • En het aansturen van talloze consultants.

Wat verwachten wij van jou …

 • Opleidingsniveau HBO of WO (met een passie voor de energie transitie), bijvoorbeeld Energy Science, Global Sustainability Science, Management van de leefomgeving, Milieukunde, Toegepaste Biologie;
 • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
 • In staat financiële modellen en contracten te begrijpen en daarmee om te gaan;
 • Werkervaring wenselijk, enthousiasme noodzakelijk;
 • Je kunt jezelf staande houden binnen een snelgroeiende organisatie. Dat betekent zelfstandig, hands-on, probleemoplossend, verantwoordelijkheid nemen en actie!
 • Rijbewijs B.

Wie zijn wij…

QING is een eigenzinnig ingenieursbureau met gedreven medewerkers. Onze consultants, adviseurs, projectmanagers en engineers leveren innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van industriële automatisering, speciaal machinebouw en energie. Wij doen dat voor een groot aantal opdrachtgevers in de voedselproducerende en -verwerkende industrie, in de verpakkingsindustrie, voor vastgoedontwikkelaars en -exploitanten, onderwijsinstellingen en voor (semi-)overheden.

QING is jong qua organisatie en geest, maar volwassen qua expertise en ervaring. Leuke dingen kun je ook op je werk doen, dus wacht niet tot het weekend! Bij QING willen we dat onze medewerkers plezier hebben in wat ze doen, plezier hebben in samen dingen oppakken en passie hebben voor hun vak.

QING heeft inmiddels 4 vestigingen in Arnhem, Borne, Utrecht en Wageningen. QING Wageningen houdt zich met name bezig met verschillende facetten binnen de energietransitie zoals hergebruik van restwarmte, consultancy, energie scans en beleidsadvisering voor gemeenten. Tevens zijn we actief bezig ons voor te bereiden op nieuwe technieken en markten zoals batterijopslag en waterstofproductie.

Wat kun je van ons verwachten?…

QING is sterk groeiend en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate worden gewaardeerd. Onze werksfeer kan worden omschreven als professioneel en toch informeel; er heerst een echte teamspirit, en iedereen ondersteunt elkaar waar nodig. Je zult met name werkzaam zijn op onze vestiging  in Wageningen op de Campus, een inspirerend bedrijventerrein in Gelderland waar veel innovatieve en transitie gerelateerde bedrijven zijn gevestigd.

Ook op onze locatie in Arnhem, industriepark Kleefse Waard, zijn veel bedrijven met energie gerelateerde technieken bezig zoals laadpalen, waterstof of batterij-technologie. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om vanuit onze vestigingen in Borne en Utrecht te werken en eventueel ook vanaf thuis. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om je eigen (energie gerelateerde-) hobbyprojecten, interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen. Je droombaan hebben we, of we creëren hem voor je! Plezier in je werk, en jou laten doen waar je goed in bent zijn onze uitgangspunten. En daarbij zorgen we uiteraard voor een professionele individuele loopbaanbegeleiding.

Dus…wil je meer van ons zien bekijk dan de vlog van deze vacature of van ons 5-jarig jubileum. Wat houdt je tegen? Neem contact op met Arno Albers a.albers@qing.nl en kom kennismaken!

 

Delen

Reageren op deze vacature!

Voornaam

Achternaam

Plaats

Telefoonnummer

Email

CV uploaden

Bericht