Junior technisch commercieel projectmanagers (Arnhem en Hengelo OV)

07 sep 2020

QING zoekt

junior technisch commercieel projectmanagers voor de vestigingen Arnhem en Hengelo (OV)

Idealiter beschik je over een aantal jaar werkervaring in een commerciële functie binnen een technische omgeving. We zoeken een collega met een ondernemende instelling. In deze rol ben je commercieel verantwoordelijk voor een team van engineers, onze eigen QINGs, en een breed klantportfolio. Je zorgt er samen met de andere projectmanagers voor dat de businessdoelstellingen worden gehaald.

Het onderhouden en uitbouwen van bestaande relaties en het acquireren van nieuwe klanten is onderdeel van je takenpakket. Omdat je veel technische kennis hebt, ben je voor opdrachtgevers en prospects een goede sparringpartner. Je koppelt onze interne kennis en onze specialisten aan de vraag van onze relatie. Doordat je een proactieve rol aanneemt en actief de markt betreedt weet jij wat er in de markt speelt, waar de behoeften van onze opdrachtgevers liggen en weet je ook nieuwe QINGs te vinden en te binden.

Je houdt regelmatig contact met jouw team, hebt een luisterend oor. Je bent op de hoogte van de ambities van je medewerker, van zijn of haar wensen en de voortgang van het project waaraan gewerkt wordt. Het is aan jou om bij te dragen aan een plezierige werkomgeving. Want, onze medewerkers zijn voor ons belangrijk, zij zijn de basis van onze organisatie en hun drijfveren zijn een belangrijke voorwaarde voor verdere groei.

Het is dus aan jou om medewerkers goed te begeleiden zowel voor, tijdens als na een engineering- opdracht. Samen met hen werk je aan het ontwikkelen van hun persoonlijke en vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. Jij weet wat er nodig is om onze mensen in te kunnen blijven zetten als waardevolle engineers.

Wat verwachten wij van jou:

 • HBO werk- en denkniveau,
 • Technische kennis richting WTB en/of E;
 • Commerciële werkervaring is een pré, technische een must
 • Je vindt het een uitdaging om samen met je collega’s aan technische projecten te werken
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Ondernemerschap, enthousiasme en gedrevenheid

Wat mag je van ons verwachten:

QING is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate worden gewaardeerd. Onze werksfeer is professioneel en toch informeel; er heerst een echte teamspirit, en iedereen ondersteunt elkaar waar nodig.

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen. Plezier in je werk, en jou laten doen waar je goed in bent zijn onze uitgangspunten. En daarbij zorgen we uiteraard voor een professionele individuele loopbaanbegeleiding. Er wordt hard gewerkt bij QING en er is veel toewijding en beleving. Maar daarnaast vinden we het ook belangrijk dat er voldoende balans is tussen werk en privé en daar helpen we graag bij.

En verder krijg je in deze functie bij QING:

 • een goed salaris
 • een auto, telefoon en een laptop
 • de vrijheid om ook vanuit huis je werk te doen
 • ruimte om opleidingen te volgen
 • 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen
 • interessante kennissessies en toffe personeelsuitjes

Wij zoeken een collega die veel vaardigheden in huis heeft en we geven je de ruimte en begeleiding om deze rol succesvol te vervullen.

Heb je vragen over deze rol? Neem gerust contact op met Bianca van Santen (HR) via bvansanten@qing.nl of 085-0499600.

Ben je enthousiast over deze rol en wil je solliciteren? We nodigen je van harte uit dit te doen via onderstaand formulier. Reageren kan tot en met 20 september.

Solliciteren:

Voornaam

Achternaam

Plaats

Telefoonnummer

Email

CV uploaden

Korte motivatie

Over QING

QING is een eigenzinnig ingenieursbureau met gedreven medewerkers. De machines en apparaten worden volledig in huis ontworpen en gebouwd door ons team van engineers en vervolgens compleet turn-key opgeleverd. Ook helpen we onze opdrachtgevers met het verduurzamen van gebouwen en processen. We werken dagelijks aan innovatieve en unieke projecten, waarmee we organisaties helpen om slimmer, efficiënter en duurzamer te ondernemen. Bij de opdrachtgever op locatie of vanuit onze kantoren en met name in de voedselproducerende en -verwerkende industrie en de verpakkingsindustrie. Ook ontwerpen én realiseren we klantspecifieke oplossingen. Daarbij zetten we onder andere simulatie, digital twin, IoT en data in als krachtige tools. QING heeft ongeveer 100 medewerkers en vestigingen in Arnhem (hoofdkantoor), Utrecht, Hengelo (O), Veghel, Delft en Wageningen. Vanuit deze kantoren zijn we actief voor bedrijven in heel NL en zoeken we de samenwerking op met kennisinstituten en onderwijsinstellingen in de regio.

Delen

Solliciteren:

Voornaam

Achternaam

Plaats

Telefoonnummer

Email

CV uploaden

Korte motivatie