Junior Mechanical Engineer

08 mrt 2018

Wie zoeken wij…

Als Junior Mechanical Engineer bij QING heb je een uitdagende, brede en gevarieerde functie die je gaandeweg zelf steeds meer richting kunt gaan geven. Afhankelijk van de aard van het project worden jouw exacte werkzaamheden bepaald, waarbij jouw kennis en kunde leidend zijn. In algemene zin zullen jouw werkzaamheden bestaan uit het 3D tekenen en construeren van diverse werktuigbouwkundige constructies en onderdelen. Hierbij houdt je niet alleen rekening met het doel, budget, levertijd en functie van de betreffende onderdelen, maar ook met de produceerbaarheid en de te verrichten bewerkingen. Tevens toon je initiatief om eventuele verbeteringen aan te kaarten bij je Lead Engineer. Je zult hoofdzakelijk in teamverband werken zodat je altijd de hulp van een ervaren collega in kunt schakelen, maar wanneer nodig wordt je ook in staat geacht om volledig zelfstandig te opereren. Vanuit deze Junior-functie heb je de mogelijkheid om door te groeien in diverse richtingen, waarbij volwaardig Constructeur bijvoorbeeld een logische stap zou kunnen zijn.

Wat verwachten wij van jou… 

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau richting Werktuigbouwkunde of Autotechniek, verkregen door opleiding en/of werkervaring
  • Ervaring met 3D CAD software (SolidWorks, Inventor, HiCAD of soortgelijk)
  • Kennis van materialen en productietechnieken
  • Kennis van de Engelse taal
  • Pragmatisch, analytisch, flexibel, gedreven, communicatief en initiatiefrijk
  • Ervaring in de Machinebouw en/of apparatenbouw is een pré

Wie zijn wij…

QING is een eigenzinnig ingenieursbureau met gedreven medewerkers. Onze consultants, adviseurs, projectmanagers en engineers leveren innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van industriële automatisering, speciaal machinebouw en energie. Wij doen dat voor een groot aantal opdrachtgevers in de voedselproducerende en -verwerkende industrie, in de verpakkingsindustrie, voor vastgoedontwikkelaars en -exploitanten, onderwijsinstellingen en voor (semi-)overheden.

Bij QING zetten wij onze kennis en capaciteiten in om de doelstellingen van onze opdrachtgevers te realiseren. Dienstverlenend als wij zijn doen wij dit bij de opdrachtgever op locatie of op onze eigen engineeringsafdeling te Arnhem en Borne. Daarnaast richten wij ons op het ontwerpen én realiseren van klant specifieke oplossingen. De machines en apparaten worden volledig in huis ontworpen en gebouwd door ons team van engineers en vervolgens compleet turn-key opgeleverd. Ook helpen we onze opdrachtgevers met het verduurzamen van gebouwen en processen.

QING is jong qua organisatie en geest, maar volwassen qua expertise en ervaring. Wij vinden dat je leuke dingen ook op je werk kunt doen, dus wacht niet tot het weekend! Bij QING willen we dat onze medewerkers plezier hebben in wat ze doen, plezier hebben in samen dingen oppakken en passie hebben voor hun vak.

Wat kun je van ons verwachten… 

QING is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate worden gewaardeerd. Onze werksfeer kan worden omschreven als professioneel en toch informeel; er heerst een echte teamspirit, en iedereen ondersteunt elkaar waar nodig.

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen. Je droombaan hebben we, of we creëren hem voor je! Plezier in je werk, en jou laten doen waar je goed in bent zijn onze uitgangspunten. En daarbij zorgen we uiteraard voor een professionele individuele loopbaanbegeleiding.

Dus…wat houdt je tegen? Kom kennismaken en neem contact op met Andre Heinst via 06 – 53893569 of aheinst@qing.nl. En als je een kijkje wil komen nemen op één van onze vestigingen, dan ben je altijd van harte welkom!

Delen

Reageren op deze vacature!

Voornaam

Achternaam

Plaats

Telefoonnummer

Email

CV uploaden

Bericht