Automotive

De Automotive markt staat op een belangrijk kruispunt. Voorspellingen van PWC laten zien dat elektrisch, autonoom rijden en car sharing vanaf 2030 grote gevolgen gaan hebben voor fabrikanten en leveranciers in de automotive markt. Om nog maar te zwijgen over de inmenging vanuit China. Ben je klaar voor de toekomst?

Innovatieplan-automotive-markt
Innovatieplan-automotive-markt

QING in Efficiency

In Nederland en Duitsland zijn we ijzersterk in kwaliteit. Toch mogen we nog grote efficiency slagen maken. Het technologische tempo wordt steeds hoger en de concurrentie (uit China) is groot. Als je nu niet investeert in kennis en nieuwe technologieën dan loop je over 3 jaar al achter de feiten aan.

Om succesvol te blijven in de automotive markt zijn gerichte innovaties en een flexibelere manier van produceren daarom noodzakelijk. Met een juiste balans tussen kwaliteit en kwantiteit. Dit biedt een enorme groeikans voor de wereld van morgen.

QING in Automotive

Regeren is vooruitzien. Na 2030 hebben fabrikanten en leveranciers in de automotive markt die 25% van hun R&D budget hebben geïnvesteerd in softwaretoepassingen een grote voorsprong. Modellen worden in de nabije toekomst jaarlijks bijgewerkt om de nieuwste hardware- en softwareontwikkelingen te integreren. Ook flexibiliteit is key vanwege de veranderende vraag van kopers. QING helpt je daarbij.

QING in Productieoptimalisatie

De kans bestaat dat we al een oplossing hebben voor je probleem. Bij QING bespaar je kosten omdat je het wiel niet opnieuw uit hoeft te vinden. Mogelijk hebben wij de oplossing die je zoekt al in huis. Dankzij onze ervaring leveren wij technologische oplossingen voor de hele branche. Van fabrikanten tot leveranciers. Klaar voor de toekomst met productieoptimalisaties van de beste hardware engineers met E-plan, software engineers met PLC techniek en mechanical engineering met eigen licenties.

QING in Research & Development

Gerichte innovaties bieden een enorme groeikans voor de veranderingen waar de automotive branche voor staat. Onze gefaseerde aanpak ondersteunt je hierbij. Je kunt ons inzetten als verlengstuk van je eigen research & development afdeling voor extra kennis en innovatiekracht. Als je geen beschikking hebt over een eigen R&D dan zijn wij jouw research & development on demand. Daarbij behaal je een strategisch voordeel in deze markt met veel concurrentie.

QING in On-Site Engineering

De automotive markt fluctueert sterk. Een flexibele schil van hoog niveau is belangrijk. Met QING schaal je capaciteit snel op en af. Wat ons onderscheidt is dat de kennis van de ingezette engineer van QING binnen de deuren van QING wordt gehouden. Dat betekent dat je dezelfde engineer de volgende keer weer kunt inzetten voor een nieuw project. Plug & play, met kennis van jouw bedrijf, producten en/of diensten. Opnieuw inwerken is niet aan de orde.

innoveren-automotive-markt

QING in investeren met laag financieel risico

Wij bieden innovatieve oplossingen op maat, technologische kennis en de beste engineers in de automotive markt. Noodzakelijke innovaties en efficiency slagen zijn nodig om toekomstbestendig te zijn en blijven. Dankzij onze gefaseerde aanpak beperken we het financiële risico tot een minimum. Bekijk de mogelijkheden op het gebied van Productieautomatisering, Research & Development en On-site Engineering.