Masterclass Machineveiligheid, the basics

10 mrt 2020

Ontwikkelingen op het gebied van data, veiligheid en technologie gaan supersnel. Wij vinden het belangrijk dat (onze) engineers bijblijven en zich voortdurend ontwikkelen. Daarnaast delen we graag onze kennis en die van onze partners op deze gebieden met de industrie. Dat doen we via events en seminars bij partners, opdrachtgevers, hogescholen en universiteiten. Maar ook via onze masterclasses in Arnhem, vier keer per jaar. De tweede masterclass is op 2 juni en gaat over

MACHINEVEILIGHEID, THE BASICS

In verband met de maatregelen om verspreiding van het Corona-virus zoveel mogelijk tegen te gaan, wordt deze masterclass óf uitgesteld óf online gegeven. Wat we belangrijk vinden is dat het concept, waarbinnen interactie een belangrijk onderdeel is, niet aan kwaliteit inlevert wanneer we kiezen voor een online variant. We onderzoeken nu of dit haalbaar is. Anders wordt deze masterclass verplaatst.

Meer informatie over de inhoud van deze masterclass volgt in april. Schrijf je alvast in, dan houden we je op de hoogte en weet je zeker dat er voor jou een plek is gereserveerd.

Datum: 02/06/2020
Locatie: Industriepark Kleefse Waard – Parkrestaurant De Waard  – Westervoortsedijk 73, Arnhem
Tijd: 16.00-19.30 uur, inclusief pizza

Meld je hieronder aan voor de Masterclass Machineveiligheid, the basics:

We gebruiken je gegevens om met je te communiceren voor en na het event. Ook houden we je via je e-mailadres op de hoogte van de andere masterclasses. Je kunt je elk moment uitschrijven. Bekijk onze privacyverklaring voor meer info.

Delen