Masterclass Machine Learning

03 okt 2019

Je hebt vast wel eens gehoord van Machine LearningNeurale Netwerken en Deep Learning. Wat schuilt er achter deze begrippen en wat hebben ze met elkaar te maken? Als Engineer werk je met of aan machines, maar heb je ooit een machine zien leren? Heb je er wel eens één getraind?

“Misschien denk je dat deze computertechnologie het exclusieve domein is van specialisten, van wetenschappers in dienst van topbedrijven als Google en IBM. Niks is minder waar. De kracht van de moderne intelligente systemen schuilt juist in hun eenvoud. Men is steeds opnieuw verrast hoe de complexiteit van de reële wereld in simpele regels kan worden gevat. Zelfs onze evolutie kan nagebootst worden door de computer verstoppertje met zichzelf te laten spelen. Miljoenen keren”, aldus Witek ten Hove,  die deze Masterclass verzorgt.

Wat gaan we doen?

Ben je een professional (tech of non-tech) die geen of beperkte ervaring heeft met Machine Learning? Dan is deze Masterclass precies wat je zoekt! Het programma bestaat voor het grootste gedeelte uit ervaren en verkennen. Er worden veel voorbeelden aangereikt, die je direct zelf kunt testen.

Neem dus je laptop mee!

De masterclass wordt gegeven door Witek ten Hove

Witek ten Hove is hoofddocent en onderzoeker bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Bij de opleiding Bedrijfskunde is hij o.a. verantwoordelijk voor de kennisgebieden Data Analytics en Web Technologies. Vanuit het Lectoraat Smart Business doet hij onderzoek naar innovaties m.b.t. Smart Technologies.

Door zijn ruime ervaring in de financiële wereld en de internationale handel en gedegen kennis van moderne webtechnologieën, slaat hij makkelijk bruggen tussen technologie en business. Als open source evangelist en onderwijsprofessional gelooft hij sterk in de kracht van kennisdeling. Zijn missie is om zoveel mogelijk (jonge) professionals te inspireren en de mogelijkheden van Smart Technologies te helpen verkennen.

Datum: 19/11/2019
Locatie: QING – Westervoortsedijk 73, Arnhem
Tijd: 16.00-19.30 uur, inclusief pizza

Meld je hieronder aan voor de Masterclass Machine Learning:

We gebruiken je gegevens om met je te communiceren voor en na het event. Bekijk onze privacyverklaring voor meer info.

Delen