Medior Mechanical Engineer | Hengelo

11 dec 2019

Als Mechanical Engineer bij QING heb je een uitdagende en gevarieerde functie. Je bent verantwoordelijk voor het 3d opzetten van constructies en/of het aanpassen van bestaande constructies van een ontwerp. Je maakt berekeningen om de juiste component- / ontwerpkeuzes te kunnen maken. Dit doe je vanuit een eigen oriëntatie of uitgaande van verstrekte richtlijnen en aanwijzingen op papier. Tevens bestaan je werkzaamheden uit het uitwerken van het engineeringspakket (zelfstandig of gezamenlijk met een tekenaar/constructeur), het opstellen van instructie- en documentatie- materiaal en het voorbereiden van inkopen van maak- en koopdelen. Vanuit de functie Mechanical Engineer bestaat de mogelijkheid om door te groeien naar Lead Engineer.

Competenties en vaardigheden van een Medior Mechanical Engineer

  • HBO werk- en denkniveau, richting Werktuigbouwkunde of Autotechniek, door opleiding en/of ervaring verkregen;
  • Meerdere jaren relevante ervaring in de Machinebouw en/of Apparatenbouw;
  • Je bent vaardig met 3d CAD software;
  • Bezit rekenkundige vaardigheden: handmatig en softwarematig;
  • Pragmatisch, Flexibel, Gedreven, Communicatief en Initiatiefrijk;

Organisatie

Bij QING zetten wij onze kennis en capaciteiten in om de doelstellingen van onze opdrachtgevers te realiseren. Dienstverlenend als we zijn doen wij dit bij de opdrachtgever op locatie of op onze eigen engineeringsafdeling te Arnhem en Hengelo. Daarnaast richten wij ons met QING Mechatronics op het ontwerpen én realiseren van klant specifieke oplossingen. De machines en apparaten worden volledig in huis in Arnhem ontworpen en gebouwd door ons team van engineers en vervolgens compleet turn-key opgeleverd.

QING Groep is jong qua organisatie en geest, maar volwassen qua expertise en ervaring. Wij vinden dat je leuke dingen ook op je werk kunt doen, dus wacht niet tot het weekend! Bij QING willen we dat onze medewerkers plezier hebben in wat ze doen, plezier hebben in samen dingen oppakken en passie hebben voor hun vak

Aanbod

QING is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate worden gewaardeerd. Onze werksfeer kan worden omschreven als professioneel en toch informeel; er heerst een echte teamspirit, en iedereen ondersteunt elkaar waar nodig. Onze vestiging in Hengelo is dit jaar gestart, dus je zal in eerste instantie in een klein team samenwerken. De vestiging Hengelo zal worden opgebouwd vanuit jouw input, inzet en enthousiasme. Daarbij krijg je veel vrijheid, waarbij je altijd op je collega’s in Arnhem kunt rekenen.

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen. Je droombaan hebben we, of we creëren hem voor je! Plezier in je werk, en jou laten doen waar je goed in bent zijn onze uitgangspunten. En daarbij zorgen we uiteraard voor een professionele individuele loopbaanbegeleiding.

Dus…wat houdt je tegen? Kom kennismaken en neem contact op met Wouter van Neck via 06-129 203 20 of wvneck@qing.nl. Of kom eens kijken, je bent altijd van harte welkom!

QING verzamelt de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om jouw sollicitatie te verwerken en jou te helpen aan wellicht een nieuwe baan. Wij bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot één jaar na de beëindiging van je sollicitatieprocedure.  Je kan ons op ieder moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming intrekken. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonlijke gegevens en jouw rechten vind je in het Privacy Statement van QING. 

 

Delen

Reageren op deze vacature!

Voornaam

Achternaam

Plaats

Telefoonnummer

Email

CV uploaden

Bericht