Medior Mechanical Engineer

03 jul 2019

Wie zoeken wij…

Als Mechanical Engineer maak je vanuit de vraag van onze opdrachtgever een planning voor de benodigde uren om tot het juiste resultaat te komen. Je bewaakt deze planning en in geval van grotere projecten doe je dit ook voor je collega engineers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwerp-, offerte- en/of productietekeningen,  zowel in onderdelen als in samenstelling(en). Daarnaast maak je ook zelfstandig de sterkteberekeningen. Je neemt het initiatief in overleggen met je collega’s op de engineersafdeling maar je initieert ook multidisciplinaire overleggen.

Naast deze verantwoordelijkheden draag je ook zorg voor innovatievoorstellen ten aanzien van standaardisatie en de wijze van produceren en assembleren. De wensen van onze opdrachtgever weet je goed te vertalen in een tekeningenpakket.

Wat verwachten wij van jou… 

  • Minimaal HTS-niveau richting Werktuigbouwkunde of Autotechniek;
  • Minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke rol binnen de machinebouw;
  • Kennis van materialen en productietechnieken;
  • Goed analytisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden;
  • Kennis van de Engelse taal;
  • Kennis van SolidWorks.

Wie zijn wij…

QING is een eigenzinnig ingenieursbureau met gedreven medewerkers. Onze consultants, adviseurs, projectmanagers en engineers leveren innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van industriële automatisering, speciaal machinebouw en energie. Wij doen dat voor een groot aantal opdrachtgevers in de voedselproducerende en -verwerkende industrie, in de verpakkingsindustrie, voor vastgoedontwikkelaars en -exploitanten, onderwijsinstellingen en voor (semi-)overheden.

Bij QING zetten wij onze kennis en capaciteiten in om de doelstellingen van onze opdrachtgevers te realiseren. Dienstverlenend als we zijn doen wij dit bij de opdrachtgever op locatie of op onze eigen engineeringsafdeling te Arnhem en Borne. Daarnaast richten wij ons op het ontwerpen én realiseren van klant specifieke oplossingen. De machines en apparaten worden volledig in huis ontworpen en gebouwd door ons team van engineers en vervolgens compleet turn-key opgeleverd. Ook helpen we onze opdrachtgevers met het verduurzamen van gebouwen en processen.

QING is jong qua organisatie en geest, maar volwassen qua expertise en ervaring. Wij vinden dat je leuke dingen ook op je werk kunt doen, dus wacht niet tot het weekend! Bij QING willen we dat onze medewerkers plezier hebben in wat ze doen, plezier hebben in samen dingen oppakken en passie hebben voor hun vak.

Wat kun je van ons verwachten… 

QING is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate wordt gewaardeerd. De werksfeer kan als informeel, doch professioneel worden beschreven, waar een goede teamspirit heerst en iedereen elkaar waar nodig ondersteunt.  Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en deze te ontwikkelen. Zo creëren wij ruimte om op je eigen manier een succes te maken van jouw rol binnen onze organisatie. Plezier in je werk, doen waar je goed in bent en een professionele en individuele loopbaanbegeleiding zijn ons uitgangspunt.

Dus…wat houdt je tegen? Kom kennismaken en neem contact op met André Heinst, tel. +31653893569, email aheinst@qing.nl. Of kom eens kijken, je bent altijd van harte welkom!

QING verzamelt de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om jouw sollicitatie te verwerken en jou te helpen aan wellicht een nieuwe baan. Wij bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot één jaar na de beëindiging van je sollicitatieprocedure.  Je kan ons op ieder moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming intrekken. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonlijke gegevens en jouw rechten vind je in het Privacy Statement van QING. 
Delen

Reageren op deze vacature!

Voornaam

Achternaam

Plaats

Telefoonnummer

Email

CV uploaden (als je deze bij de hand hebt)

Korte motivatie