Mensgerichte Projectmanager

09 jul 2019

Mensgerichte Projectmanager die blij wordt van sales en techniek | Utrecht 

Wie zijn wij

QING is een eigenzinnig ingenieursbureau met gedreven medewerkers. Onze consultants, adviseurs, projectmanagers en engineers leveren innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van industriële automatisering, speciaal machinebouw en energie. De wereld van techniek verandert in een stroomversnelling en binnen QING geloven wij dat deze technieken ons ondersteunen om slimmer, efficiënter, goedkoper én duurzamer te kunnen ondernemen.

QING is jong qua organisatie en geest, maar volwassen qua expertise en ervaring. Bij QING willen we dat onze mensen plezier hebben in wat ze doen -en in het maken van mooie technische oplossingen met elkaar, waardoor we iedere dag weer verschil kunnen maken voor onze opdrachtgevers.

Wie ben jij?

Met jouw ondernemerskracht zorg jij voor de mensen die voor jou werken en iedere dag weer zorgen voor tevreden opdrachtgevers.

Voor deze opdrachtgevers is QING dé oplossing om te helpen bij het invullen van diverse technische projecten. Dat betekent dat jij vanuit jouw klantgerichtheid de behoeften achterhaalt en deze vertaalt naar welke kennis en expertise nodig zijn om de projecten zo goed mogelijk invulling te geven en het gewenste resultaat te leveren. Hierbij kijk jij uiteraard naar welke mensen passen en welk team je hiervoor moet vormen dat op locatie aan de slag gaat of intern bij QING op onze werkplaats.

Daarnaast zorg je ook voor groei en ontwikkeling, zowel vanuit sales als voor jouw mensen.
Dat betekent dat jij enerzijds gericht bent op bestaande -en potentiële opdrachtgevers en wat zij nodig hebben en anderzijds ben jij gericht op jouw (nieuwe) medewerkers. Jij weet welke mensen passen bij QING.
Je zorgt ervoor dat ze zich echt thuis gaan voelen bij ons en dat ze hun talenten verder kunnen ontwikkelen.

Wat neem jij mee?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en daarin bij voorkeur een technische achtergrond. Het zou mooi zijn wanneer je al ervaring hebt in een soortgelijke rol binnen een ingenieursbureau en je bent toe aan een meer ondernemende rol vanuit jouw technische ervaring en expertise. Vanzelfsprekend ben je initiatiefrijk en communicatief sterk; je kunt je goed inleven in zowel je opdrachtgever als je medewerker en gaat voor een goed resultaat.

Wat bieden wij jou?

QING is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate worden gewaardeerd. Onze werksfeer kan worden omschreven als professioneel en toch informeel; er heerst een echte teamspirit, en iedereen ondersteunt elkaar waar nodig.

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto, laptop en telefoon van de zaak, bieden wij je de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen. Je droombaan hebben we of we creëren hem voor je!

Dus…wat houd je tegen? Kom kennismaken en neem contact op met Kirsten de Roo, via 06-41213022 of stuur je sollicitatie naar kirsten.deroo@myhbmrecruitment.com. Of kom eens kijken, je bent altijd van harte welkom!

Delen

Reageren op deze vacature!

Voornaam

Achternaam

Plaats

Telefoonnummer

Email

CV uploaden

Bericht