NetworQING

De wereld van techniek is continu in beweging, Smart Industry is een hot item. Technieken ontwikkelen zich vliegensvlug, denk aan data-analysis, 3D printing, Virtual en Augmented Reality. Om op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen zou je de hele dag kunnen vullen met het lezen van nieuwsitems, publicaties, vakbladen en LinkedIn. Maar laten wij eerlijk zijn, wie wordt daar nu blij van?
De wereld van techniek moet je ervaren. Nieuwe technieken moet je met eigen ogen kunnen zien en voelen. Daar wil je niet alleen over lezen, daar wil je enthousiaste en gepassioneerde mensen over horen vertellen!  Wij geloven binnen QING dat het delen van kennis tot meer goede ideeën en plezier leidt. Wij worden er in elk geval blij van en daar willen wij jou graag bij betrekken.

Hoe dan?

Door jou te informeren als wij een interessant event op poten hebben gezet! En wees maar niet bang, wij gaan jou niet lastigvallen met nieuwsbrieven per mail. Wij geloven dat jij ons zelf weet te vinden als je informatie zoekt omtrent nieuwe technologieën en duurzame ontwikkelingen. Sterker nog, wij hopen dat jij ons ook hiervan op de hoogte brengt. Zodoende kunnen wij echt van elkaar leren. Hou onze activiteiten in de gaten en wil je echt niks missen? Volg ons dan via FB,  LinkedIn of volg onze vlog.