Projectnaam: 

Ondersteuning op order-engineering voor diverse opdrachtgevers in de voedingsmiddelenindustrie

Projectomschrijving:

Onze opdrachtgevers kunnen niet alleen voor ontwikkeling bij ons terecht maar ook voor ondersteuning bij de engineering van haar eigen projecten. Zo nemen wij diverse projecten aan voor o.a. de engineering van productielijnen in de deegverwerking en het sorteren van groente en fruit.

De opdrachten variëren van relatief standaard oplossingen tot complete klant specifieke vraagstukken en van kleine modules tot complete productielijnen. Door onze ruime ervaring en kennis in deze branche zijn wij in staat om deze projecten volledig zelfstandig uit te voeren conform de werkwijze en standaarden van onze opdrachtgevers. Daarbij maken wij o.a. gebruik van VPN en/of citrix verbindingen om met de systemen van onze opdrachtgevers te werken.

Wij stellen vaste contactpersonen (lead engineers) aan voor onze opdrachtgevers. Zij nemen de opdrachten aan en stemmen de scope en deliverables van ieder project af. Afhankelijk van het type project en de omvang zal een project voor een vaste prijs of op nacalculatie worden aangenomen.

Projectresultaat:
Ondersteunen bij engineering