Projectcoördinator Borne

27 jul 2017

Wie zoeken wij…

Voor onze locatie in Borne zoeken wij een enthousiaste projectcoördinator. Als projectcoördinator vorm jij een spil binnen onze organisatie. Je wordt (mede)verantwoordelijk voor het acquireren van engineeringsopdrachten en het aantrekken van nieuwe medewerkers. Jij bent het aanspreekpunt binnen QING voor de regio Oost-Nederland voor zowel technische als commerciële vraagstukken.

Wij zijn op zoek naar een collega die technisch onderlegd is of een passie heeft voor de techniek. Dit is voor ons een pré! Wellicht ben je zelfs technisch geschoold en wil jij een andere weg inslaan qua werk, twijfel niet en reageer!  QING vindt het belangrijk om vanuit de inhoud, en dat is techniek, met haar medewerkers en opdrachtgevers te communiceren. Wij geloven dat wij op deze manier een meerwaarde vormen en écht kunnen meedenken met zowel onze relaties als medewerkers.

Onze medewerkers zijn voor ons erg belangrijk, zij vormen tenslotte ons visitekaartje. Het is dus aan jou om medewerkers goed te begeleiden zowel voor, tijdens als na een engineering- opdracht. Je houdt regelmatig contact met de medewerkers, hebt een luisterend oor. Het is belangrijk om verkoopsignalen bij opdrachtgevers te herkennen, maar het inspelen op de wensen van onze medewerkers vinden wij net zo belangrijk. Je weet wat er speelt bij “jouw” medewerkers.  Je draagt zorg voor deze medewerkers. Jij draagt bij aan een plezierige werkomgeving en kunt de juiste faciliteiten voor hen organiseren.

Binnen QING werken meerdere projectcoördinatoren waarbij je altijd terecht kunt voor vragen en ondersteuning. QING geeft je alle mogelijkheden en faciliteiten, maar jij moet het doen!

Wat verwachten wij van jou…

  • HBO werk- en denkniveau, voorkeur werktuigbouwkunde/elektrotechniek
  • Eventueel werkervaring in een commerciële/technische functie.
  • Enthousiaste en gedreven persoonlijkheid.
  • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Rijbewijs B

Wie zijn wij…

QING is een eigenzinnig ingenieursbureau met gedreven medewerkers. Onze consultants, adviseurs, projectmanagers en engineers leveren innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van industriële automatisering, speciaal machinebouw en energie. Wij doen dat voor een groot aantal opdrachtgevers in de voedselproducerende en -verwerkende industrie, in de verpakkingsindustrie, voor vastgoedontwikkelaars en -exploitanten, onderwijsinstellingen en voor (semi-)overheden.

Bij QING zetten wij onze kennis en capaciteiten in om de doelstellingen van onze opdrachtgevers te realiseren. Dienstverlenend als we zijn doen wij dit bij de opdrachtgever op locatie of op onze eigen engineeringsafdeling te Arnhem en Borne. Daarnaast richten wij ons op het ontwerpen én realiseren van klant specifieke oplossingen. De machines en apparaten worden volledig in huis ontworpen en gebouwd door ons team van engineers en vervolgens compleet turn-key opgeleverd. Ook helpen we onze opdrachtgevers met het verduurzamen van gebouwen en processen.

QING is jong qua organisatie en geest, maar volwassen qua expertise en ervaring. Wij vinden dat je leuke dingen ook op je werk kunt doen, dus wacht niet tot het weekend! Bij QING willen we dat onze medewerkers plezier hebben in wat ze doen, plezier hebben in samen dingen oppakken en passie hebben voor hun vak.

Wat kun je van ons verwachten…

QING is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate worden gewaardeerd. Onze werksfeer kan worden omschreven als professioneel en toch informeel; er heerst een echte teamspirit, en iedereen ondersteunt elkaar waar nodig.

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen. Je droombaan hebben we, of we creëren hem voor je! Plezier in je werk, en jou laten doen waar je goed in bent zijn onze uitgangspunten. En daarbij zorgen we uiteraard voor een professionele individuele loopbaanbegeleiding.

Dus…wat houd je tegen? Kom kennismaken en neem contact op met Bianca van Santen, bvansanten@qing.nl.
Of kom eens kijken, je bent altijd van harte welkom!

Delen

Reageren op deze vacature!

Voornaam

Achternaam

Plaats

Telefoonnummer

Email

CV uploaden

Bericht