Projectcoördinator klimaat en energie

16 jun 2017

Standplaats: Arnhem, Borne, Utrecht of Wageningen


Wie zijn wij…

QING is een eigenzinnig ingenieursbureau met gedreven medewerkers. Onze consultants, adviseurs, projectmanagers en engineers leveren innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van industriële automatisering, speciaal machinebouw en energie. Wij doen dat voor een groot aantal opdrachtgevers in de voedselproducerende en -verwerkende industrie, in de verpakkingsindustrie, voor vastgoedontwikkelaars en -exploitanten, onderwijsinstellingen en voor (semi-)overheden.

QING ondersteunt onder andere bedrijven en overheden met het verduurzamen van gebouwen en processen, en realiseert voor hen duurzame energie-opwekking. Daarnaast helpen wij hen ook met het opstellen en tot uitvoering brengen van duurzaamheidsprogramma’s die tot doel hebben (externe) stakeholders te betrekken en tot actie te bewegen. Door de groei van het aantal projecten zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die onze opdrachtgevers hierbij ondersteunt.

Bij QING zetten wij onze kennis en capaciteiten in om de doelstellingen van onze opdrachtgevers te realiseren. Dienstverlenend als we zijn doen wij dit bij de opdrachtgever op locatie of op onze eigen engineeringsafdeling te Arnhem en Borne. Daarnaast richten wij ons op het ontwerpen én realiseren van klant specifieke oplossingen. De machines en apparaten worden volledig in huis ontworpen en gebouwd door ons team van engineers en vervolgens compleet turn-key opgeleverd.

QING is jong qua organisatie en geest, maar volwassen qua expertise en ervaring. Wij vinden dat je leuke dingen ook op je werk kunt doen, dus wacht niet tot het weekend! Bij QING willen we dat onze medewerkers plezier hebben in wat ze doen, plezier hebben in samen dingen oppakken en passie hebben voor hun vak. Door de groei van het aantal projecten zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Wie zoeken wij…

Ter aanvulling van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en inspirerende collega. Jij gaat je bezig houden met het vormgeven en uitvoeren van het beleid op het gebied van energie en klimaat. Duurzame ontwikkelingen zijn jouw passie en je vindt het leuk om aan concrete ontwikkelingen/projecten te werken met en voor zowel overheden als ondernemers. Je schakelt hierbij snel tussen de verschillende niveaus en werkt mee aan het ombouwen van duurzaamheidsvisies en kaders tot concrete voorstellen. Je begeleidt daarnaast grootschalige projecten op het gebied van duurzame energie opwekking zoals zonne- en windenergieprojecten en coördineert uitvoeringsprogramma’s duurzaamheid.

 

Wat verwachten wij van jou… 

  • HBO+ werk- en denkniveau en ruime werkervaring op het gebied van energie en klimaat.
  • Je bent bedreven in het adviseren van kansen en risico’s op het gebied van energie en klimaat, en een verbinder met visie die in staat is om anderen mee te krijgen met jouw ideeën.
  • Je bent ondernemend, een integrale denker en sterk omgevingsbewust.
  • Je hebt een uitstekend gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en communiceert open met je omgeving.
  • Je bezit ervaring in het communiceren met diverse stakeholders en helpt hen stappen te zetten richting klimaatneutraliteit.
  • Je werkt planmatig en hebt inzicht in je eigen rol binnen samenwerkingsverbanden.
  • Je werkt graag in een dynamische omgeving, met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.

Wat kun je van ons verwachten… 

QING is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate wordt gewaardeerd. De werksfeer kan als informeel, doch professioneel worden beschreven, waar een goede teamspirit heerst en iedereen elkaar waar nodig ondersteunt.  Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en deze te ontwikkelen. Zo creëren wij ruimte om op je eigen manier een succes te maken van jouw rol binnen onze organisatie. Plezier in je werk, doen waar je goed in bent en een professionele en individuele loopbaanbegeleiding zijn ons uitgangspunt.

Dus…wat houd je tegen? Kom kennismaken en neem contact op met Hubert Boerrigter, tel. +31653201763, email hboerrigter@qing.nl. Of kom eens kijken, je bent altijd van harte welkom!

Delen

Reageren op deze vacature!

Voornaam

Achternaam

Plaats

Telefoonnummer

Email

CV uploaden

Bericht