Projectcoördinator Utrecht

28 mei 2019

Projectcoördinator | Utrecht 

Wie zijn wij…

QING is een eigenzinnig ingenieursbureau met gedreven medewerkers. Onze consultants, adviseurs, projectmanagers en engineers leveren innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van industriële automatisering, speciaal machinebouw en energie. De wereld van techniek verandert in een stroomversnelling en binnen QING geloven wij dat deze technieken ons ondersteunen om slimmer, efficiënter, goedkoper én duurzamer te kunnen ondernemen.

QING is jong qua organisatie en geest, maar volwassen qua expertise en ervaring. Wij vinden dat je leuke dingen ook op je werk kunt doen, dus wacht niet tot het weekend! Bij QING willen we dat onze mensen plezier hebben in wat ze doen, plezier hebben in mooie dingen maken met elkaar en passie hebben voor hun vak.

Wie ben jij?

Met jouw ondernemerskracht snap jij dat gelukkige medewerkers zorgen voor tevreden opdrachtgevers en tevreden opdrachtgevers zorgen voor groei en ontwikkeling.

Vanuit jouw ondernemerskracht zorg jij voor de groei van jouw regio. Dat betekent dat jij kansen ziet en deze ook durft te grijpen. Je verdiept je in de markt, je vergroot je netwerk hierin en jij gaat ervoor om jouw (huidige -en nieuwe) opdrachtgevers zo goed mogelijk te kunnen helpen in de behoefte die zij hebben. Daarvoor heb jij de juiste mensen nodig. Mensen die werken bij QING, graag van betekenis willen zijn voor verschillende opdrachtgevers en zich verder willen ontwikkelen, zowel persoonlijk als in hun technische kennis.

Dat betekent dat jij enerzijds gericht bent op bestaande -en potentiële opdrachtgevers en wat zij nodig hebben en anderzijds ben jij gericht op jouw (nieuwe) medewerkers. Jij weet welke mensen passen bij QING en zorgt ervoor dat ze zich echt thuis gaan voelen bij ons. Daarnaast vind je het belangrijk dat ze verder kunnen groeien in hun ontwikkeling, zodat jouw medewerkers kunnen doen waar ze blij van worden en van grote toegevoegde waarde zijn voor onze opdrachtgevers.

Kortom: Jij bent de ondernemer en de sparringpartner voor onze opdrachtgevers én medewerkers!

Wat neem jij mee?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en daarin bij voorkeur een technische achtergrond. Het zou mooi zijn wanneer je al ervaring hebt in een soortgelijke rol of waarin je dezelfde competenties hebt ingezet. Daarmee bedoelen we dat je initiatiefrijk bent, communicatief sterk, je goed kunt inleven in zowel je opdrachtgever als je medewerker en gaat voor een goed resultaat.
Uiteraard heb je een rijbewijs B, gezien je met regelmaat opdrachtgevers en jouw medewerkers zal bezoeken.

Wat bieden wij jou?

QING is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate worden gewaardeerd. Onze werksfeer kan worden omschreven als professioneel en toch informeel; er heerst een echte teamspirit, en iedereen ondersteunt elkaar waar nodig.

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto, laptop en telefoon van de zaak, bieden wij je de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen. Je droombaan hebben we, of we creëren hem voor je! Plezier in je werk en jou laten doen waar je goed in bent zijn onze uitgangspunten. Daarbij zorgen we uiteraard voor een professionele individuele loopbaanbegeleiding.

Dus…wat houd je tegen? Kom kennismaken en neem contact op met Kirsten de Roo, via 06-41213022 of stuur je sollicitatie naar kirsten.deroo@myhbmrecruitment.com. Of kom eens kijken, je bent altijd van harte welkom!

QING verzamelt de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om jouw sollicitatie te verwerken en jou te helpen aan wellicht een nieuwe baan. Wij bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot één jaar na de beëindiging van je sollicitatieprocedure.  Je kan ons op ieder moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming intrekken. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonlijke gegevens en jouw rechten vind je in het Privacy Statement van QING. 
Delen

Reageren op deze vacature!

Voornaam

Achternaam

Plaats

Telefoonnummer

Email

CV uploaden

Bericht