Projectcoördinator Utrecht

25 sep 2018

Projectcoördinator | Utrecht

Wie zoeken wij…

De wereld van techniek verandert in een stroomversnelling en binnen QING geloven wij dat deze technieken ons ondersteunen om slimmer, efficiënter, goedkoper én duurzamer te kunnen ondernemen.  Als projectcoördinator ben jij op de hoogte van deze ontwikkelingen, en blijf jij op de hoogte van deze ontwikkelingen. Je bent voor onze opdrachtgevers een gelijkwaardige gesprekspartner en koppelt onze interne kennis en mensen aan de vraag van onze relatie.

Voor onze vestigingen Borne en Utrecht zoeken wij een enthousiaste projectcoördinator. Behalve dat jij weet wat er in de markt speelt en waar de behoeften van onze opdrachtgevers liggen, ben jij in staat onze medewerkers goed te begeleiden op hun projecten. Onze medewerkers zijn voor ons erg belangrijk, zij vormen tenslotte de basis van onze organisatie. Je houdt regelmatig contact met “jouw” medewerkers, hebt een luisterend oor. Je bent op de hoogte van de ambities van je medewerker, van zijn of haar wensen en de voortgang van het project waaraan gewerkt wordt. Het is aan jou om bij te dragen aan een plezierige werkomgeving, daar weet jij de juiste faciliteiten voor in te zetten.

Binnen QING werken meerdere projectcoördinatoren waarbij je altijd terecht kunt voor vragen en ondersteuning. QING geeft je alle mogelijkheden en ruimte, maar jij moet het doen!

Wat verwachten wij van jou… 

  • HBO werk- en denkniveau, voorkeur technische achtergrond
  • Eventueel werkervaring in een commerciële/technische functie.
  • Enthousiaste en gedreven persoonlijkheid.
  • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Rijbewijs B

Wat kun je van ons verwachten… 

QING is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate worden gewaardeerd. Onze werksfeer kan worden omschreven als professioneel en toch informeel; er heerst een echte teamspirit, en iedereen ondersteunt elkaar waar nodig.

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen. Je droombaan hebben we, of we creëren hem voor je! Plezier in je werk, en jou laten doen waar je goed in bent zijn onze uitgangspunten. En daarbij zorgen we uiteraard voor een professionele individuele loopbaanbegeleiding.

Wie zijn wij…

QING is een eigenzinnig ingenieursbureau met gedreven medewerkers. Onze consultants, adviseurs, projectmanagers en engineers leveren innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van industriële automatisering, speciaal machinebouw en energie. Wij doen dat voor een groot aantal opdrachtgevers in de voedselproducerende en -verwerkende industrie, in de verpakkingsindustrie, voor vastgoedontwikkelaars en -exploitanten, onderwijsinstellingen en voor (semi-)overheden.

Bij QING zetten wij onze kennis en capaciteiten in om de doelstellingen van onze opdrachtgevers te realiseren. Dienstverlenend als we zijn doen wij dit bij de opdrachtgever op locatie of op onze eigen engineeringsafdeling te Arnhem en Borne. Daarnaast richten wij ons op het ontwerpen én realiseren van klant specifieke oplossingen. De machines en apparaten worden volledig in huis ontworpen en gebouwd door ons team van engineers en vervolgens compleet turn-key opgeleverd. Ook helpen we onze opdrachtgevers met het verduurzamen van gebouwen en processen.

QING is jong qua organisatie en geest, maar volwassen qua expertise en ervaring. Wij vinden dat je leuke dingen ook op je werk kunt doen, dus wacht niet tot het weekend! Bij QING willen we dat onze medewerkers plezier hebben in wat ze doen, plezier hebben in samen dingen oppakken en passie hebben voor hun vak.

Dus…wat houd je tegen? Kom kennismaken en neem contact op met Andre Heinst, aheinst@qing.nl, T: 06-53893569
-Of kom eens kijken, je bent altijd van harte welkom!

QING verzamelt de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om jouw sollicitatie te verwerken en jou te helpen aan wellicht een nieuwe baan. Wij bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot één jaar na de beëindiging van je sollicitatieprocedure.  Je kan ons op ieder moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming intrekken. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonlijke gegevens en jouw rechten vind je in het Privacy Statement van QING. 
Delen

Reageren op deze vacature!

Voornaam

Achternaam

Plaats

Telefoonnummer

Email

CV uploaden

Bericht