QING Academy

Sluit je aan bij de QING Academy en ontvang uitnodigingen voor masterclasses, webinars en toonaangevende sprekers.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en trends in de agri- en voedselindustrie. Profiteer van de kennis die wij delen over technologieën als digital twin, vision, data en AI en hoe wij deze toepassen om onze opdrachtgevers vooruit te helpen.

Bright minds going forward

Technologische veranderingen volgen zich in een razend tempo achter elkaar op. Het is onmogelijk om alles alleen bij te houden.

De QING Academy brengt technische mensen bij elkaar en vooruit in onze wereld. Voor iedereen die techniek te gek vindt. Of je nu student bent met een technische opleiding, R&D manager, engineer, consultant of accountmanager bij een voedselproducerend/verwerkend bedrijf.

kennisdeling

Academyacademy

We houden ervan om kennis te delen en te ontvangen en van elkaar te leren hoe het nog beter kan. Er is zo ontzettend veel kennis aanwezig in de industrie. Door met elkaar te delen wat we weten en waar we tegenaan lopen, komen we samen écht verder.
Onze kennis en ervaring delen we via eigen events en we worden regelmatig uitgenodigd voor seminars en inspiratiesessies van andere organisaties.

We delen onze ervaring en kennis ook in artikelen en voegen handige stappenplannen toe, zodat je zelf alvast aan de slag kan met de technische vraagstukken in jouw organisatie.

Hieronder vind je een handig overzicht.

Voorkom dat je achterop raakt

De QING Academy is echt iets voor jou als je een voorsprong wilt ontwikkelen op je vakgebied. Kennisdeling staat voorop. Meld je aan en we houden je op de hoogte van het volgende event. Zo weet je zeker dat je niets mist.

succes icon
Bedankt! Je bent aangemeld voor de QING academy nieuwsbrief
Oops! Something went wrong while submitting the form.