SDE+ aanvragen loont

13 sep 2017

QING is hard op weg om Nederland duurzamer te maken. Afgelopen voorjaar zijn onze SDE+ aanvragen wederom erg succesvol gebleken. Dit voorjaar heeft de overheid €6 miljard subsidie beschikbaar gesteld voor duurzame energie projecten.  Wij hebben voor 16 opdrachtgevers subsidie mogen aanvragen, en voor alle aanvragen is de subsidie toegekend! Gezamenlijk zijn de 27 locaties goed voor ruim 5 MW vermogen (ruim 18.500 zonnepanelen!) en €6,5 miljoen aan subsidie.

Samen met veel van deze opdrachtgevers starten we nu het proces voor de realisatie van hun zonnestroom project. De toezegging van de subsidie garandeert een aantrekkelijke financiële business case. Nu is het een kwestie van de daken schouwen, aanbestedingen starten, installateurs selecteren, financiering organiseren (optioneel) en de bouwprojecten begeleiden. Eind 2018 zullen de meeste systemen opgeleverd zijn en zullen onze opdrachtgevers aanzienlijk gaan besparen op hun elektriciteitsrekening.

Begin oktober stelt de overheid nogmaals €6 miljard aan subsidie beschikbaar. Als u hier ook van wilt profiteren, laat ons dit dan voor eind september weten, zodat wij op “no-cure-no-pay basis” subsidie voor u kunnen aanvragen. Eén van onze opdrachtgevers is u reeds voorgegaan, na toekenning van de SDE+ subsidie zijn ook zij, samen met QING, aan de slag gegaan met PV.  Dit heeft geleidt tot dit succesvolle project te Geldermalsen, daar mag je als bedrijf trots op zijn!

Meer weten? Email: SDEplus@qing.nl of bel naar +31 85 049 9600 en vraag naar onze collega Tanika Scherbinski, zij kan u meer vertellen over SDE+.

 

Delen