SDE+ aanvragen loont

13 sep 2017

Als QING zijnde helpen wij onze opdrachtgevers graag om Nederland een stukje duurzamer te maken. Afgelopen voorjaar zijn onze SDE+ aanvragen wederom erg succesvol gebleken. Wij hebben voor een flink aantal opdrachtgevers subsidie mogen aanvragen, en voor al deze aanvragen is de subsidie toegekend!

Samen met deze opdrachtgevers starten we nu het proces voor de realisatie van hun zonnestroom-installatie. De toezegging van de subsidie garandeert een aantrekkelijke business case. Nu is het een kwestie van aanbestedingen starten, installateurs selecteren, zo nodig de financiering organiseren  en de bouwprojecten begeleiden. Eind 2018 zullen de meeste systemen opgeleverd zijn en zullen onze opdrachtgevers aanzienlijk gaan besparen op hun elektriciteitsrekening.

Begin oktober stelt de overheid nogmaals €6 miljard aan subsidie beschikbaar. Als u hier ook van wilt profiteren, laat ons dit dan voor eind september weten, zodat wij op “no-cure-no-pay basis” subsidie voor u kunnen aanvragen.  En wie weet werken wij binnenkort ook met u aan bijvoorbeeld een project zoals dit in Geldermalsen. 

Meer weten? Email: SDEplus@qing.nl of bel naar +31 85 049 9600 en vraag naar onze collega Tanika Scherbinski; zij kan u meer vertellen over SDE+.

 

Delen