Senior Energy Consultant Industries

07 sep 2018

Wie zijn wij…

Bij QING Sustainable houden we ons bezig met één van de grote uitdagingen van deze tijd: hoe reduceren we het gebruik van energie, en hoe realiseren wij dat de verbruikte energie zoveel mogelijk duurzaam wordt opgewekt. Daarbij kijken we naar gebouwen, en in toenemende mate naar productieprocessen. Want daar is de winst, in alle opzichten, wat ons betreft te behalen.

Wat verwachten wij van jou… 

De collega die wij zoeken ondersteunt onze opdrachtgevers bij het analyseren, verbeteren en (op)nieuw inrichten van hun bedrijfsprocessen, met verbetering van de energieprestatie, en reductie van het energieverbruik als uitgangspunten. Uiteraard blijven kwaliteit, capaciteit en efficiëntie hierbij gewaarborgd.  Je kan bedrijfs- en productieprocessen doorzien. Je signaleert waar de winst te behalen is en kunt conceptuele oplossingen bedenken en implementeren; samen met de opdrachtgever én het QING-projectteam.

Als Senior Energy Consultant Industries ben jij onze ambassadeur. Met een grote parate kennis die nieuwe inzichten snel vertaalt naar mogelijkheden. Je wordt uitgedaagd door het vinden van de meest passende oplossing. Door actief in te springen op signalen vanuit de markt en actief een breed netwerk te onderhouden acquireer je opdrachten bij nieuwe en bestaande opdrachtgevers. Binnen de organisatie neem je een voortrekkersrol op je.

Collega’s kunnen zich optrekken aan jouw kennisniveau en je daagt hen uit om scherp en accuraat te zijn. Op het gebied van relatiebeheer onderscheidt jij je van anderen door jouw ruime ervaring en inhoudelijke kennis. Op die manier toon je jouw toegevoegde waarde binnen het team. Het overdragen van kennis en ervaring is een belangrijke taak.

  • Je beschikt over universitair werk- en denkniveau
  • Je beschikt over ruime consultancyervaring
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is noodzakelijk, Duits is een pré
  • Je kan jezelf zichtbaar profileren in de markt
  • Je voelt je prettig in een platte en flexibele organisatie, waar de sky-the-limit-is en jouw toegevoegde waarde zeer goed zichtbaar is
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel bij een project of relatie
  • Je bent een “quick thinker” die in staat is om deuren te openen, en kan overtuigen op inhoud en persoonlijkheid
  • Je bent een autonome, resultaatgerichte stevige persoonlijkheid die graag meebouwt aan een ambitieus bedrijf

Wat kun je van ons verwachten… 

QING is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate worden gewaardeerd. Onze werksfeer kan worden omschreven als professioneel en toch informeel; er heerst een echte teamspirit en iedereen ondersteunt elkaar waar nodig. Verder bieden we een marktconform salaris uiteraard in overleg en afhankelijk van jouw werkervaring. Goede secundaire voorwaarden zoals een auto, laptop en telefoon. Binnen QING krijg je de vrijheid om je eigen werktijden en werkplek – op een van onze vier vestigingen-  te bepalen.

Je droombaan hebben we, of we creëren hem voor je! Plezier in je werk, en jou laten doen waar je goed in bent zijn onze uitgangspunten. En daarbij zorgen we uiteraard voor een professionele individuele loopbaanbegeleiding.

Dus…wat houd je tegen? Kom kennismaken en neem contact op met  Janet Gerritsen jgerritsen@qing.nl.  Of kom eens kijken, je bent altijd van harte welkom!

QING verzamelt de door jou verstrekte persoonlijke gegevens en gebruikt deze om jouw sollicitatie te verwerken en jou te helpen aan wellicht een nieuwe baan. Wij bewaren je gegevens in onze database tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot één jaar na de beëindiging van je sollicitatieprocedure.  Je kan ons op ieder moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming intrekken. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonlijke gegevens en jouw rechten vind je in het Privacy Statement van QING. 
Delen

Reageren op deze vacature!

Voornaam

Achternaam

Plaats

Telefoonnummer

Email

CV uploaden

Bericht