Senior mechanical Engineer| Lead Engineer WTB

15 mrt 2018

Wie zoeken wij…

Voor onze locatie in Utrecht zoeken wij een Senior Mecanical Engineer  / Lead Engineer WTB.

Als Senior Mechanical Engineer binnen QING werk je in een zeer afwisselende functie waarbij je verantwoordelijk bent voor het ontwerp en de technische uitvoering van (speciaal)machines.

Je vertaalt de vraag van de opdrachtgever naar ontwerpen en bent daarnaast ben je verantwoordelijk voor de specificaties, de planning, het budget en de kwaliteit. Je werkt aan innovatieve projecten binnen o.a. de food, verpakkingsindustrie en handlingsystemen waarbij je de uitdaging haalt uit de diversiteit van de projecten. Ieder project is anders en ieder project vereist een specifieke aanpak. Je komt te werken in een team van 55 collega’s, bestaande uit Lead-, Mechanical-, Hardware- en Software Engineers met wie je nauw samenwerkt. Je bedenkt concepten voor nieuwe machines op basis van de eisen en wensen van onze opdrachtgever. Waar nodig begeleid en ondersteun je junior engineers en heb je veelvuldig contact met onze opdrachtgevers. Van jou wordt verantwoordelijkheid verwacht, maar daarvoor krijg jij ook de vrijheid terug om bijvoorbeeld jouw werkdag te beginnen wanneer het jou het beste uitkomt.

Wat verwachten wij van jou… 

  • Je hebt een afgeronde opleiding HBO / WO Werktuigbouwkunde;
  • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring binnen de machinebouw;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
  • Je bent conceptueel sterk en kunt een leidende rol pakken binnen brainstormsessies;
  • Je hebt ervaring met Solidworks;
  • Je bent flexibel, enthousiast en gedreven.

Wie zijn wij…

QING is een eigenzinnig ingenieursbureau met gedreven medewerkers. Onze consultants, adviseurs, projectmanagers en engineers leveren innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van industriële automatisering, speciaal machinebouw en energie. Wij doen dat voor een groot aantal opdrachtgevers in de voedselproducerende en -verwerkende industrie, in de verpakkingsindustrie, voor vastgoedontwikkelaars en -exploitanten, onderwijsinstellingen en voor (semi-)overheden.

Bij QING zetten wij onze kennis en capaciteiten in om de doelstellingen van onze opdrachtgevers te realiseren. Dienstverlenend als wij zijn doen wij dit bij de opdrachtgever op locatie of op onze eigen engineeringsafdeling te Arnhem en Borne. Daarnaast richten wij ons op het ontwerpen én realiseren van klant specifieke oplossingen. De machines en apparaten worden volledig in huis ontworpen en gebouwd door ons team van engineers en vervolgens compleet turn-key opgeleverd. Ook helpen we onze opdrachtgevers met het verduurzamen van gebouwen en processen.

QING is jong qua organisatie en geest, maar volwassen qua expertise en ervaring. Wij vinden dat je leuke dingen ook op je werk kunt doen, dus wacht niet tot het weekend! Bij QING willen we dat onze medewerkers plezier hebben in wat ze doen, plezier hebben in samen dingen oppakken en passie hebben voor hun vak.

Wat kun je van ons verwachten… 

QING is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate worden gewaardeerd. Onze werksfeer kan worden omschreven als professioneel en toch informeel; er heerst een echte teamspirit, en iedereen ondersteunt elkaar waar nodig.

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen. Je droombaan hebben we, of we creëren hem voor je! Plezier in je werk, en jou laten doen waar je goed in bent zijn onze uitgangspunten. En daarbij zorgen we uiteraard voor een professionele individuele loopbaanbegeleiding.

Dus…wat houd je tegen? Kom kennismaken en neem contact op met Robert Franke, rfranke@qing.nl.
Of kom eens kijken, je bent altijd van harte welkom!

Delen

Reageren op deze vacature!

Voornaam

Achternaam

Plaats

Telefoonnummer

Email

CV uploaden

Bericht