Projectnaam: Carrousel Montage Tafel

Projectomschrijving:

Onze opdrachtgever is een internationaal opererend kunststofverwerkend bedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen, ontwerpen en spuitgieten van hoogwaardige consumentenartikelen. Met een afzet van jaarlijks 5 miljoen producten over de hele wereld zijn zij een grote speler op de internationale markt.

Wij hebben een ” assembly system” ontwikkeld waarmee het assembleren van kunststofdoppen geautomatiseerd plaatsvindt. Dit assemblage systeem is ontwikkeld om snel, flexibel en gebruiksvriendelijk doppen te monteren. Daarnaast worden de producten na montage gecontroleerd. Wanneer een product afgekeurd wordt, zal het afgekeurde product van de goede producten gescheiden worden. De besturing van de machine is zeer eenvoudig opgebouwd, waardoor de machine snel en simpel aan te sturen is.

“QING heeft zich met dit pilot project een betrouwbare partner getoond. In de projectrealisatie neemt QING het heft in handen waar het gaat om projectmanagement, structureel overleg en planning. QING heeft een assemblage systeem opgeleverd die aan onze specificaties voldoet, binnen de afgesproken planning en met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

We kijken bij Teamplast uit naar een voortzetting van de samenwerking met QING .”

 
 

Projectresultaat:

Klant specifiek assemblage machine ontwikkelt en opgeleverd met geïntegreerd vision controle systeem.