Tekenaar | Constructeur Arnhem

14 mrt 2018

Wie zijn wij…

Bij QING zetten wij onze kennis en capaciteiten in om de doelstellingen van onze opdrachtgevers te realiseren. Dienstverlenend als we zijn doen wij dit bij de opdrachtgever op locatie of op onze eigen engineeringsafdeling te Arnhem en Borne. Daarnaast richten wij ons op het ontwerpen én realiseren van klant specifieke oplossingen. De machines en apparaten worden volledig in huis ontworpen en gebouwd door ons team van engineers en vervolgens compleet turn-key opgeleverd. Ook helpen we onze opdrachtgevers met het verduurzamen van gebouwen en processen.

QING is jong qua organisatie en geest, maar volwassen qua expertise en ervaring. Wij vinden dat je leuke dingen ook op je werk kunt doen, dus wacht niet tot het weekend! Bij QING willen we dat onze medewerkers plezier hebben in wat ze doen, plezier hebben in samen dingen oppakken en passie hebben voor hun vak.

Wie zoeken wij…

Als tekenaar/constructeur bij QING heb je een uitdagende en gevarieerde functie. Afhankelijk van de aard van het project worden de exacte werkzaamheden bepaald. In algemene zin bestaan je werkzaamheden uit het 3d tekenen en construeren van diverse werktuigbouwkundige constructies en onderdelen. Hierbij houdt je rekening met het doel, budget, levertijd en functie van de betreffende onderdelen, tevens de produceerbaarheid en de te verrichten bewerkingen. Tevens neem je initiatief om eventuele verbeteringen aan te kaarten bij de Lead Engineer. Je werkt zelfstandig of in teamverband onder supervisie van een ervaren collega. Vanuit deze functie bestaat de mogelijkheid om door te groeien naar constructeur.

Wat verwachten wij van jou… 

  • HBO werk- en denkniveau, richting Werktuigbouwkunde of Autotechniek, door opleiding en/of ervaring verkregen;
  • Aantal jaren relevante ervaring in de Machinebouw en/of Apparatenbouw  (Starters met relevante stage ervaring zijn ook welkom);
  • Je bent vaardig met 3d CAD software;
  • Pragmatisch, Flexibel, Gedreven, Communicatief en initiatiefrijk;

Wat kun je van ons verwachten… 

QING is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate worden gewaardeerd. Onze werksfeer kan worden omschreven als professioneel en toch informeel; er heerst een echte teamspirit, en iedereen ondersteunt elkaar waar nodig.

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen. Je droombaan hebben we, of we creëren hem voor je! Plezier in je werk, en jou laten doen waar je goed in bent zijn onze uitgangspunten. En daarbij zorgen we uiteraard voor een professionele individuele loopbaanbegeleiding.

Dus…wat houdt je tegen? Kom kennismaken en neem contact op met Andre Heinst, tel. +316 538 93 569 / aheinst@qing.nl.  Of kom eens kijken, je bent altijd van harte welkom!

 

 

Delen

Reageren op deze vacature!

Voornaam

Achternaam

Plaats

Telefoonnummer

Email

CV uploaden

Bericht