Op dit moment zijn er bij QING geen vacatures. Het is een bijzondere periode waarin we allemaal de gevolgen ondervinden van de verspreiding van het Corona-virus. Voor QING betekent dit dat de focus nu even niet ligt op groei, maar op continuïteit. En dat onze aandacht nu uitgaat naar het versterken en ontwikkelen van de huidige organisatie en de projecten van onze opdrachtgevers.

Inspelen en omgaan met veranderingen, oplossingen bedenken voor nieuwe problemen en vraagstukken. Het zit bij QING in het DNA. Dat ervaren we nu meer dan ooit tevoren.

QING werkt dagelijks aan innovatieve en unieke projecten, waarmee we organisaties helpen om slimmer, efficiënter en duurzamer te ondernemen. Dit doen we bij de opdrachtgever op locatie of op onze eigen engineeringsafdelingen.

Onze QING’s zijn creatief, nieuwsgierig en willen continu leren. Daar profiteren de bedrijven waar wij voor werken weer van. De specifieke kennis en ervaring van onze engineers worden ingezet voor opdrachtgevers in de voedselproducerende en -verwerkende industrie en de verpakkingsindustrie. Daarnaast richten wij ons op het ontwerpen én realiseren van klantspecifieke oplossingen. Daarbij zetten we onder andere simulatie, digital twin, IoT en data in als krachtige tools. Door deze tools te gebruiken worden tijd en kosten bespaard en risico’s beperkt.

Inmiddels is QING vanuit het hoofdkantoor in Arnhem, gegroeid tot een bedrijf van ongeveer 100 medewerkers met vestigingen in Hengelo (O), Wageningen, Utrecht en Veghel. Vanuit deze vestigingen voeren we projecten uit voor opdrachtgevers in heel Nederland en zoeken we de samenwerking op met kennisinstituten en onderwijsinstellingen in de regio.

Wij blijven geïnteresseerd in mensen die zich herkennen in het profiel van een QING en ervaring hebben als mechanical, software of hardware engineer. Zodra de focus binnen onze organisatie weer op kwantitatieve groei komt te liggen, zijn we uiteraard weer op zoek naar QINGs die met ons mee willen groeien.

Herken je jezelf in het profiel? Laat dan hieronder je gegevens achter. We nemen sowieso even contact met je op. Daarnaast ontvang je van ons een melding zodra er weer een vacature online staat.

Voornaam

Achternaam

Plaats

Telefoonnummer

Email

Ik ben:
Mechanical engineerSoftware engineerHardware engineerAnders (licht toe in je motivatie)

CV uploaden (als je deze bij de hand hebt)

Korte motivatie