Het is een bijzondere periode waarin we allemaal de gevolgen ondervinden van de verspreiding van het Corona-virus. Voor QING betekent dit dat de focus wat minder ligt op groei, en meer op continuïteit. En dat onze aandacht nu uitgaat naar het versterken en ontwikkelen van de huidige organisatie en de projecten van onze opdrachtgevers.

Inspelen en omgaan met veranderingen, oplossingen bedenken voor nieuwe problemen en vraagstukken. Het zit bij QING in het DNA. Dat ervaren we nu meer dan ooit tevoren.

QING werkt dagelijks aan innovatieve en unieke projecten, waarmee we organisaties helpen om slimmer, efficiënter en duurzamer te ondernemen. Dit doen we bij de opdrachtgever op locatie of op onze eigen engineeringsafdelingen.

Onze QING’s zijn creatief, nieuwsgierig en willen continu leren. Daar profiteren de bedrijven waar wij voor werken weer van. De specifieke kennis en ervaring van onze engineers worden ingezet voor opdrachtgevers in de voedselproducerende en -verwerkende industrie en de verpakkingsindustrie. Daarnaast richten wij ons op het ontwerpen én realiseren van klantspecifieke oplossingen. Daarbij zetten we onder andere simulatie, digital twin, IoT en data in als krachtige tools. Door deze tools te gebruiken worden tijd en kosten bespaard en risico’s beperkt.

Inmiddels is QING vanuit het hoofdkantoor in Arnhem, gegroeid tot een bedrijf van ongeveer 100 medewerkers met vestigingen in Hengelo (O), Wageningen, Utrecht en Veghel. Vanuit deze vestigingen voeren we projecten uit voor opdrachtgevers in heel Nederland en zoeken we de samenwerking op met kennisinstituten en onderwijsinstellingen in de regio.

We zijn op dit moment op zoek naar Projectcoördinatoren voor de vestigingen Arnhem en Hengelo (O). Zowel senior als junior professionals nodigen we uit om te solliciteren.