Werken bij…

De wereld van techniek is continu in beweging, Smart Industry is een hot item. Technieken ontwikkelen zich vliegensvlug, denk aan data-analysis, 3D printing, Digital Twin, Virtual en Augmented Reality.  Deze ontwikkelingen creëren veel mogelijkheden voor ons werk. QING is ook continu in beweging en zoekt technici en studenten die het een uitdaging vinden deze ontwikkelingen te volgen en in te zetten om onze dienstverlening te verbeteren.  

 

Wie zoeken wij…

Wij zoeken enthousiaste, ambitieuze creatievelingen, technische whizzkids en vooral mensen die zin hebben om samen met collega’s, vanuit diverse disciplines,  aan de slag te gaan om onze opdrachtgevers te helpen bij hun technische vraagstukken, waarbij wij altijd streven naar de meest duurzame oplossing Of jij nu je HBO opleiding Werktuigbouwkunde, Automotive, Engineering of bijvoorbeeld je Master Energy Science hebt afgerond, wij zoeken ambitieuze technici die uitdaging willen.  Wil jij  graag meewerken aan innovatieve en duurzame oplossingen voor onze relaties, ben je ondernemend en kom je met andere ideeën? Neem jij je eigen verantwoordelijkheid en ben jij op zoek naar een organisatie waar jij jezelf kunt en mag ontwikkelen? Dan komen wij graag met jou in gesprek!

 

Wat kun je van ons verwachten…

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen. Je droombaan hebben we, of we creëren hem voor je! Plezier in je werk, en jou laten doen waar je goed in bent zijn onze uitgangspunten. En daarbij zorgen we uiteraard voor een professionele individuele loopbaanbegeleiding.

Bekijk onze actuele vacatures hier of kom kennismaken, je bent altijd van harte welkom op een van onze vestigingen!