Werken bij QING

QING is jong qua organisatie en geest, maar volwassen qua expertise en ervaring. Wij vinden dat je leuke dingen ook op je werk kunt doen, dus wacht niet tot het weekend! Bij QING willen we dat onze medewerkers plezier hebben in wat ze doen, plezier hebben in samen dingen oppakken en passie hebben voor hun vak.

Wie zoeken wij…

Wij zijn altijd op zoek naar mensen met een technische achtergrond, die zichzelf herkennen in QING.  Wil jij ook graag meewerken aan innovatieve en duurzame oplossingen voor onze relaties, ben je creatief en kom je met andere ideeën? Wil jij theorie en praktijk bij elkaar brengen, sta je open voor vernieuwing? Word jij enthousiast van het lezen van deze tekst? Vraag naar de mogelijkheden binnen QING! bekijk onze actuele vacatures hier.

Wat kun je van ons verwachten…

QING is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate worden gewaardeerd. Onze werksfeer kan worden omschreven als professioneel en toch informeel; er heerst een echte teamspirit, en iedereen ondersteunt elkaar waar nodig.

Wij willen een organisatie zijn waarmee medewerkers zichzelf kunnen identificeren, door onze plek in de maatschappij, waarbij iedereen zelf mag ondernemen onder onze paraplu. Wij willen mensen de mogelijkheid bieden om zelf de balans tussen privé en werk op te zoeken, waarbij het plezier in het ondernemen en in het werk altijd voorop staat.

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen. Je droombaan hebben we, of we creëren hem voor je! Plezier in je werk, en jou laten doen waar je goed in bent zijn onze uitgangspunten. En daarbij zorgen we uiteraard voor een professionele individuele loopbaanbegeleiding.

Dus…wat houd je tegen? Kom kennismaken, mail ons of kom eens langs, je bent altijd van harte welkom op een van onze vestigingen!