Werkvoorbereider Besturingstechniek

19 jun 2017

Wie zijn wij…

QING is een eigenzinnig ingenieursbureau met gedreven medewerkers. Onze consultants, adviseurs, projectmanagers en engineers leveren innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van industriële automatisering, speciaal machinebouw en energie. Wij doen dat voor een groot aantal opdrachtgevers in de voedselproducerende en -verwerkende industrie, in de verpakkingsindustrie, voor vastgoedontwikkelaars en -exploitanten, onderwijsinstellingen en voor (semi-)overheden.

Bij QING zetten wij onze kennis en capaciteiten in om de doelstellingen van onze opdrachtgevers te realiseren. Dienstverlenend als we zijn doen wij dit bij de opdrachtgever op locatie of op onze eigen engineeringsafdeling te Arnhem en Borne. Daarnaast richten wij ons op het ontwerpen én realiseren van klant specifieke oplossingen. De machines en apparaten worden volledig in huis ontworpen en gebouwd door ons team van engineers en vervolgens compleet turn-key opgeleverd. Ook helpen we onze opdrachtgevers met het verduurzamen van gebouwen en processen.

QING is jong qua organisatie en geest, maar volwassen qua expertise en ervaring. Wij vinden dat je leuke dingen ook op je werk kunt doen, dus wacht niet tot het weekend! Bij QING willen we dat onze medewerkers plezier hebben in wat ze doen, plezier hebben in samen dingen oppakken en passie hebben voor hun vak.

Wie zoeken wij…

Voor onze locatie in Utrecht zoeken wij een werkvoorbereider besturingstechniek. Als werkvoorbereider zorg je ervoor dat nieuwe en lopende projecten binnen de gestelde tijd en budget worden afgerond. Samen met je collega’s op de afdeling engineering bepaal je of de ontwerpen voldoen aan de gestelde eisen van de klant en op basis van de tekeningen bepaal jij welke materialen en componenten er benodigd zijn. Om te kijken waar zaken sneller en efficiënter kunnen,  bepaal je tevens of andere componenten gebruikt kunnen worden. Hierbij treed je in overleg met de leveranciers. Onze opdrachtgevers opereren binnen de machinebouw en je zal dan ook veelvuldig met deze opdrachtgevers contact hebben. Naast dat je technisch onderlegd bent, ben je niet bang voor de commerciële kant van het verhaal. Enkele van jouw verantwoordelijkheden;

  • Productie gereed maken van de opdrachten;
  • Materialen uittrekken en inkoop voorbereiden;
  • Afhandelen van vragen tijdens het hele proces;
  • Controleren van de aangeleverde gegevens;
  • Een goede documentatie van de projecten.

Wat verwachten wij van jou… 

  • Afgeronde opleiding Elektrotechniek op HBO niveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je hebt kennis en ervaring binnen de machinebouw;
  • Kennis van elektrotechnische componenten en ervaring met EPLAN is een pre.

Wat kun je van ons verwachten… 

QING is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate worden gewaardeerd. Onze werksfeer kan worden omschreven als professioneel en toch informeel; er heerst een echte teamspirit, en iedereen ondersteunt elkaar waar nodig.

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen. Je droombaan hebben we, of we creëren hem voor je! Plezier in je werk, en jou laten doen waar je goed in bent zijn onze uitgangspunten. En daarbij zorgen we uiteraard voor een professionele individuele loopbaanbegeleiding.

Dus…wat houd je tegen? Kom kennismaken en neem contact op met Robert Franke, rfranke@qing.nl.
Of kom eens kijken, je bent altijd van harte welkom!

Delen

Reageren op deze vacature!

Voornaam

Achternaam

Plaats

Telefoonnummer

Email

CV uploaden

Bericht