Word jij de nieuwe QING of Utrecht?

01 aug 2019

Dit zijn wij:

QING is een eigenzinnig ingenieursbureau met gedreven medewerkers. Onze consultants en engineers leveren innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van industriële automatisering, speciaal machinebouw en energie. De wereld van techniek verandert in een stroomversnelling en binnen QING geloven wij dat deze technieken ons ondersteunen om slimmer, efficiënter én duurzamer te kunnen ondernemen. We hebben een vijftal vestigingen in Nederland; ons hoofdkantoor in Arnhem en een kantoor in Hengelo, Wageningen, Veghel én Utrecht. De kantoren van QING bevinden zich op boeiende en bruisende locaties in omgevingen waar techniek en innovatie een belangrijke bindingsfactor zijn. Het kantoor van QING in Utrecht bevindt zich in de Stadstuin van de Werkspoorfabriek; een imposante loods van 175 meter lang, vroeger onderdeel van de fabrieken van Werkspoor. Een gebied volop in ontwikkeling en een vruchtbare bodem voor mooie samenwerkingen.

Dit ben jij:

Met jouw drive en energie zorg jij ervoor dat QING in Utrecht gaat groeien. Je hebt een echte ondernemersmentaliteit. De mensen die voor QING werken zijn van grote waarde voor jouw opdrachtgevers. Dat is waar jij voor gaat. Dat betekent dat je gericht bent op het binden van de juiste mensen. Je zorgt er daarnaast voor dat ze zich persoonlijk verder kunnen ontwikkelen, zodat onze opdrachtgevers iedere keer weer de beste mensen krijgen.

Dit neem jij mee:

Ten eerste ben je iemand die er veel plezier aan beleeft om met mensen te werken, daar krijg jij energie van. Communicatief en sociaal ben je dus sterk. Je bent een echte teamplayer en werkt graag samen met jouw QING collega’s en jouw opdrachtgevers, waarbij je gaat voor een goede relatie en mooi commercieel resultaat. Daarnaast heb je HBO werk- en denkniveau en daarin bij voorkeur een technische achtergrond.

Dit is wat wij bieden:

QING is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar jouw persoonlijke ambities en vakmanschap veel ruimte krijgen en in hoge mate worden gewaardeerd. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto, laptop en telefoon van de zaak, bieden wij je de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen. Je droombaan hebben we of we creëren hem voor je!

Dus…word jij de nieuwe QING of Utrecht? Kom kennismaken en neem contact op met Kirsten de Roo, via 06-41213022 of stuur je sollicitatie naar kirsten.deroo@myhbmrecruitment.com. Of kom eens kijken, je bent altijd van harte welkom!

Delen

Reageren op deze vacature!

Voornaam

Achternaam

Plaats

Telefoonnummer

Email

CV uploaden

Bericht