Unitmanager kantoor Utrecht

01 aug 2019

QING zoekt een unitmanager voor het kantoor in Utrecht

Dit zijn wij:

QING is een eigenzinnig ingenieursbureau met gedreven medewerkers. Onze consultants en engineers leveren innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van industriële automatisering, speciaal machinebouw en energie. De wereld van techniek verandert in een stroomversnelling en binnen QING geloven wij dat deze technieken ons ondersteunen om slimmer, efficiënter én duurzamer te kunnen ondernemen. We hebben een vijftal vestigingen in Nederland; ons hoofdkantoor in Arnhem en een kantoor in Hengelo, Wageningen, Veghel én Utrecht. De kantoren van QING bevinden zich op boeiende en bruisende locaties in omgevingen waar techniek en innovatie een belangrijke bindingsfactor zijn. Het kantoor van QING in Utrecht bevindt zich in de Stadstuin van de Werkspoorfabriek; een imposante loods van 175 meter lang, vroeger onderdeel van de fabrieken van Werkspoor. Een gebied volop in ontwikkeling en een vruchtbare bodem voor mooie samenwerkingen.

Dit ben jij:

Met jouw drive en energie zorg jij ervoor dat QING in Utrecht gaat groeien. Je hebt een echte ondernemersmentaliteit. Op dit moment bestaat jouw team uit 7 mensen die onze opdrachtgevers helpen met het uitvoeren van diverse technische projecten. De bedoeling is dat jij dit team gaat uitbreiden met meer QING mensen en zodat we voor nog meer (potentiële) opdrachtgevers kunnen ondersteunen in slimmer, efficiënter, goedkoper én duurzamer ondernemen.

De mensen die voor QING werken zijn van grote waarde voor jouw opdrachtgevers. Dat is waar jij energie van krijgt. Dat betekent dat je gericht bent op het binden van de juiste mensen en je zorgt dat ze zich persoonlijk verder kunnen ontwikkelen, zodat jouw opdrachtgevers iedere keer weer de beste mensen krijgen. Het werken met mensen, commercieel succes, ondernemerschap, medewerkers begeleiden & ontwikkelen. Dat is waar het om draait binnen deze mooie en uitdagende rol.

Dit neem jij mee:

Ten eerste ben je iemand die er veel plezier aan beleeft om met mensen te werken. Communicatief en sociaal ben je dus sterk en je krijgt er energie van. Je bent een echte teamplayer en werkt graag samen met jouw QING collega’s en jouw opdrachtgevers, hierbij ga je voor een goede relatie en mooi commercieel resultaat. Daarnaast heb je HBO werk- en denkniveau en daarin bij voorkeur een technische achtergrond

Dit is wat wij bieden:

QING is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate worden gewaardeerd. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto, laptop en telefoon van de zaak, bieden wij je de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen. Je droombaan hebben we of we creëren hem voor je!

Dus…wat houd je tegen? Kom kennismaken en neem contact op met Kirsten de Roo, via 06-41213022 of stuur je sollicitatie naar kirsten.deroo@myhbmrecruitment.com. Of kom eens kijken, je bent altijd van harte welkom!

Delen

Reageren op deze vacature!

Voornaam

Achternaam

Plaats

Telefoonnummer

Email

CV uploaden

Bericht