WIJ ZIJN QING

QING is een ingenieursbedrijf met een dynamisch team van 30 inventieve engineers, consultants, projectmanagers en adviseurs. Als engineeringbedrijf zetten wij de huidige uitdagingen in de voedingsindustrie om in groeikansen. Dit doen we met onze technische expertise, innovatiekracht en toegang tot de nieuwste technologieën.

Als ingenieursbedrijf werken wij samen met voedselproducenten en machinebouwers aan een oplossing die écht waarde toevoegt aan het bedrijf op het gebied van productieautomatisering, mechanical engineering, technologie integratie en duurzaamheid.

Van innovatieambitie naar realiteit.

engineering Nederland
engineering nederlandEngineering Nederland

Forward
engineering

"I am only passionately curious" - Albert Einstein

Als je de aanpak van QING ontleedt, dan kom je uit bij Albert Einstein. Nieuwsgierigheid zet de wereld in beweging. Uit nieuwsgierigheid ontstaan ideeën. Nieuwsgierigheid is altijd willen weten hoe en waarom.

Onze innovatieve engineers vinden antwoorden door juist vragen te blijven stellen. Ontleden tot de kern en van daaruit nieuwe verbanden leggen. Verbanden die leiden tot inventieve oplossingen, die echte vooruitgang mogelijk maken.

Onze niet te stoppen nieuwsgierigheid is wat ons verbindt. Ingenieus, inventief en gepassioneerd nieuwsgierig. Werken met een QING is werken met een stukje Einstein.

ingenieursbureau Nederland

Why QING?

Op 30 april 2013 kreeg Nederland twee nieuwe Koningen. QING is een eigenzinnig ingenieursbureau. Een financieel sterk bedrijf met als belangrijkste focus het welzijn en de ontwikkeling van onze mensen. De innovatiekracht van QING danken wij aan de ambities van onze inventieve QINGs.

Onze engineers zijn échte professionals met het hart op de juiste plaats. Ieder met een eigen ontwikkelpad en specialisme. En die mogen ze verdiepen of verbreden zover als ze willen.

Daarom zijn wij extreem goed in het toepassen van de nieuwste technologieën, Digital twin, Vision AI en data. Omdat we allemaal met plezier duurzaam en innovatief ondernemen vanuit onze gezamenlijke passie voor techniek!

Samenwerkingen

QING heeft een enorm technisch netwerk met toonaangevende spelers in de technische branche. Onze opdrachtgevers doen hier ook hun voordeel mee. Dat blijkt uit onze krachtige samenwerkingen.

Work at QING

engineering bedrijf

Ga jij ook helemaal gek op de nieuwste technologieën? Houd jij je graag bezig met het ontwerpen van technische innovaties? En wil je een echte master worden in engineering? Dan zijn we op zoek naar jou. Forward your career in engineering!

Bekijk engineering vacatures