Purpose
is QING

Forward your career in engineering

engineering vacatures

Onze vacatures

Wil je werken in een high tech omgeving, waarin mechanical engineering, data, AI en digital twin dagelijkse kost zijn? Bij QING wordt je als engineer onderdeel van een multidisciplinair team dat innovatieve oplossingen realiseert voor food bedrijven.

Of voel je je geroepen om je steentje bij te dragen aan de energietransitie? En vind je het te gek om je vast te bijten in analytische energetische vraagstukken? Sluit je dan aan bij het Consultancy Sustainable team!

Wij zijn op zoek naar de volgende ambitieuze collega’s.

HR Adviseur

HR Adviseur

time icon
24-28 uur
location icon
Arnhem

Ben jij de HR adviseur die HRM werkzaamheden oppakt met een glimlach? QING heeft een scala aan HR-uitdagingen, variërend van operationeel tot strategisch voor je klaarliggen. Als HR adviseur bij QING ben je de drijvende kracht achter de ontwikkeling van een solide HR-domein, waarbij je niet alleen problemen oplost maar ook een stevig fundament legt voor de toekomst.

Energieconsultant Industrie Senior

Energieconsultant Industrie Senior

time icon
32-40
location icon
Wageningen, Arnhem en/ of Veghel

Vind je het te gek om je vast te bijten in analytische energetische vraagstukken? Vind je een vrije, flexibele bedrijfscultuur belangrijk en draag je graag je steentje bij aan de energietransitie?

Ons consultancy team sustainable is op zoek naar een Energieconsultant Senior die wil bijdragen aan het uitbouwen van een groeiende organisatie en samen met ons de industrie in Nederland gaat helpen de energietransitie te versnellen. Je zult hier dus zowel een inhoudelijke als procesmatige bijdrage aan leveren. Je werkt vanuit een van onze locaties in Veghel, Wageningen of Arnhem en vanuit huis.

Open sollicitatie - Creëer je eigen job bij QING

Open sollicitatie - Creëer je eigen job bij QING

time icon
32-40 uur
location icon
Arnhem/ Veghel

Zit de juiste vacature er voor jou nu niet bij, maar voel jij je wel aangetrokken tot onze high-tech omgeving en unieke QING cultuur? Wil je op een laagdrempelige manier weten hoe we jou kunnen faciliteren richting je droombaan?

Dan gaan we graag met jou in gesprek. No strings attached. We staan altijd open voor ambitieuze mensen met een technische achtergrond of die zich willen toevoegen aan ons Sustainable Team. Jaren werkervaring in de techniek is fijn, maar is geen must.

Als je weet wat je wilt en jezelf wilt door ontwikkelen op het gebied van technologie: this is the place to be.

Upcoming Lead Engineer

Upcoming Lead Engineer

time icon
32-40
location icon
Arnhem en/ of Veghel

Ben je nu Mechanical Engineer en klaar voor een stap hogerop? Krijg je een kick van het werken met nieuwe technologieën zoals Digital Twin, Data Science en AI? En wil jij jezelf verder ontwikkelen op het gebied van techniek, communicatie en leiderschap in de agri en food industrie? 

Dan helpen wij jou om de stap te maken van Mechanical naar Lead Engineer. Nieuwsgierig? Wij zoeken een Upcoming Lead Engineer met volop mogelijkheden om te werken vanuit ons HQ in Arnhem, een van onze andere kantoren en vanuit huis.

Open sollicitatie,
stage of afstuderen

Hebben we op dit moment geen vacature die bij jouw expertise past? Laat ons via een open sollicitatie weten waar je naar op zoek bent.

Ben je student of afstudeerder? In welke fase van je loopbaan je ook zit, wij zijn nieuwsgierig naar wat jij wil leren.

Neem contact op

QING als werkgever

Ervaring en skills kun je overal opdoen. Maar bij QING werk je ook actief aan je persoonlijke ontwikkeling. Hier krijg je de ruimte om nieuwe uitdagingen aan te gaan, ongeacht of je net afgestudeerd bent of al veel ervaring hebt. Je bent nooit te oud of te ervaren om jezelf te blijven ontwikkelen.

Jouw ontwikkeling is onze drijvende kracht. Als jij groeit, groeien wij ook en daar profiteren onze opdrachtgevers ook van. Win-win-win. Daarom investeren we in onze QINGs, met cursussen, trainingen en on-the-job coaching.

Bij QING ontwikkel je jezelf én je carrière. Wij laten ons leiden door jouw ambities. Wij noemen onze mensen niet voor niets QINGs.

Wat kom jij ons brengen?

Meer over QING als werkgever
engineering vacatures
engineering vacatures
engineering vacatures

How we work

Je werkt vanuit een van onze vestigingen in Arnhem, Wageningen of Veghel. Ook zijn er volop mogelijkheden voor thuiswerken.

We kijken samen per project welke expertises nodig zijn en wat jouw voorkeuren zijn. Op basis daarvan koppelen we de juiste personen aan projecten. Op deze manier kun je altijd uitblinken op jouw expertisegebied en word je in een team geplaatst waarin je je maximaal kunt ontwikkelen.

Eigen Development Lab

Je werkt niet bij zomaar een ingenieursbureau. We hebben veel technologische kennis en innovatiekracht in huis.

Ook bieden we je de engineers de mogelijkheid om in ons eigen development lab zelf proof of concepts en prototypes te bouwen, te testen en verder te ontwikkelen. Bij welk ingenieursbureau vind je dat nou?

Become a QING

Niet alleen onze engineers zijn QINGs. Iedereen in onze organisatie is even belangrijk. We delen allemaal hetzelfde doel. Bij QING doe je écht betekenisvol werk. Of je nu sleutelt aan machines, onze unieke QING cultuur dagelijks een beetje mooier maakt, te gekke marketing campagnes bedenkt of nieuwe organisaties opspoort en helpt om vooruit te komen.

Voel jij je thuis in een innovatieve dynamische club en high tech omgeving en wil je ons ondersteunen in onze ambitie om het gaafste ingenieursbureau van Nederland te zijn en te blijven?

Reageer dan op één van de bovenstaande vacatures.