Purpose
is QING

Forward your career in engineering

Build your empire in our QINGdom

Waarom werk je? Is geld alles voor je of zoek je meer dan alleen dat? Bij QING staat jouw zelfontwikkeling centraal. We kennen je, we zien je en we horen je. Wij laten ons leiden door jouw ambities. Wij verrijken je met gave opdrachten en geven je álle tools voor een toekomstbestendige carrière in engineering.

QING als werkgever

Vacatures in engineering

Wil je werken voor het gaafste ingenieursbureau van Nederland? Ontdek de gaafste engineering vacatures bij QING. Wij zijn op zoek naar de volgende ambitieuze collega’s.

Hardware Engineer | on-site

time icon
32-40 uur
location icon
Arnhem / Hengelo

Bij QING ontwikkel je jezelf en je engineering carrière. Daar helpen we je bij. Wij laten ons leiden door jouw ambities. Wij noemen onze mensen niet voor niets QINGs.

Wat kom jij ons brengen?


Bekijk deze vacature

Strategisch Sales Consultant

time icon
32-40
location icon
Hengelo

Écht waarde toevoegen. De vrijheid om te ondernemen in een technisch hoogstaande omgeving. Aan tafel komen op inhoud en expertise. Duurzame relaties ontwikkelen met vooraanstaande bedrijven in de industrie. Schakelen op zowel tactisch als strategisch niveau. En tegelijkertijd bouwen aan een team met de beste engineers, die jij begeleidt in hun persoonlijke ontwikkeling en vakspecialisme.

Denk je nu: dat is wat ik wil. Dan nodigen we je van harte uit om de eerste stap te zetten en kennis te komen maken.

Bekijk deze vacature

Lead Engineer

time icon
32-40
location icon
Arnhem en/of Veghel

Ben jij een Lead Engineer die vrijheid in je eigen aanpak belangrijk vindt? Krijg je een kick van het werken met nieuwe technologieën zoals Digital Twin, Data Science en AI? En wil jij jezelf verder ontwikkelen op het gebied van leiderschap, techniek en communicatie? 

Wij zoeken een Lead Engineer voor onze locaties in Arnhem en Veghel, met volop mogelijkheden om vanuit huis te werken.

Bekijk deze vacature

Lead Engineer

time icon
32-40
location icon
Arnhem

Kun jij de lead pakken binnen een multidisciplinair projectteam? Ben jij de leider die een team kweekt van onze QINGs en onze opdrachtgevers, om uitdagende development projecten tot een succesvol resultaat te brengen?

Bekijk deze vacature

Lead Engineer (aankomend) | on-site

time icon
32-40 uur
location icon
Arnhem / Hengelo

Wie wil zich binnen QING ontwikkelen tot Lead Engineer? We zoeken avontuurlijk ingestelde engineers met WTB of E in de pocket en enkele jaren ervaring als bijvoorbeeld Mechanical Engineer of Hardware Engineer.

Bekijk deze vacature

Software Engineer | on-site

time icon
32-40 uur
location icon
Arnhem

Als Software Engineer ben jij onmisbaar om een machine goed te laten draaien. De verantwoordelijkheid voor een goed werkende besturing ligt in jouw handen. Je ontwerpt de juiste software voor de machine en/of het proces. Je voert de I/O testen uit en bent ook verantwoordelijk voor de FAT en SAT testen. Je bent onderdeel van een team van engineers, samen ben je verantwoordelijk voor de afronding. Het kan ook zijn dat je het project uitgevoerd bij de klant in werking ziet, op locatie door heel Nederland of zelfs Europa.

Bekijk deze vacature

Mechanical Engineer | on-site

time icon
32-40 uur
location icon
Hengelo

Als Mechanical Engineer ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het 3D tekenen en construeren van werktuigbouwkundige constructies en onderdelen, in de food- en machinebouw. Meedenken in oplossingen, creatief omgaan met complexe vraagstukken of andere uitdagingen ga je niet uit de weg. 

Bekijk deze vacature