Purpose
is QING

Forward your career in engineering

Build your empire in our QINGdom

Bij QING staat jouw complete zelfontwikkeling centraal. Als persoon én als professional. Je doet gave opdrachten die passen bij jouw ontwikkelpad. Of je nu start of toe bent aan je volgende stap: je krijgt álle tools voor een toekomstbestendige carrière.

On-site engineering

Ga on-site aan de slag met mooie projecten in heel Nederland, kijk in de keuken van toonaangevende bedrijven in de food en agri en werk ondertussen aan je eigen ontwikkeling, als persoon en als engineer. Je ontvangt direct een 3-jaren contract, want we maken samen met jou een future proof ontwikkelplan.

Overige engineering vacatures

Wil je werken in een tech driven omgeving, waarin data, AI en simulatie dagelijkse kost zijn? Sluit je dan aan bij een van onze multidisiplinaire teams en werk vanuit huis en vanuit onze vestigingen aan innovatietrajecten en R&D projecten in de food- en agri.

Andere vacatures

Voel jij je thuis in een innovatieve dynamische club en high tech omgeving en wil je ons ondersteunen in onze ambities om het gaafste ingenieursbureau van Nederland te zijn en te blijven?

Ga naar overige vacatures

QING als werkgever

We kennen je, we zien je, we horen je. Ervaring en skills kun je overal opdoen. Alleen bij QING werk je ook aan je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt hier echt de ruimte om het avontuur op te zoeken. Je bent nooit te oud of ervaren om je te blijven ontwikkelen. Of dat nu na je afstuderen is of je al ruime ervaring hebt opgedaan.

Bij QING ontwikkel je jezelf én je engineering carrière. Daar helpen we je bij. Wij laten ons leiden door jouw ambities. Wij noemen onze mensen niet voor niets QINGs.

Wat kom jij ons brengen?

Meer over QING als werkgever

Vacatures in engineering

Wil je werken voor het gaafste ingenieursbureau van Nederland? Ontdek de mooiste engineering vacatures bij QING. Wij zijn op zoek naar de volgende ambitieuze collega’s.

Talent Manager

Talent Manager

time icon
32-40 uur
location icon
Arnhem

Geloof jij ook meer in intrinsieke waarde dan je blindstaren op een diploma? Jeuken jouw handen bij de gedachte een geoliede recruitmentorganisatie te ontwikkelen voor engineers die de agri- en foodindustrie helpen met het verbeteren en ontwikkelen van productie- en logistieke processen?

Dan ben jij de Talent Manager die we zoeken!  Standplaats is Arnhem, met volop mogelijkheden om remote te werken.


Digital Content Marketeer

Digital Content Marketeer

time icon
32-40
location icon
Arnhem

Lijkt het je gaaf om te knallen met jouw digital skills in een omgeving waar AI, Data en Simulatie wordt toegepast om grote innovaties mogelijk te maken in de agri en food wereld?

Voor onze vestiging in Arnhem zoeken wij een fulltime Digital Content Marketeer, met volop mogelijkheden om te werken vanuit huis.

Open sollicitatie - Creëer je eigen job bij QING

Open sollicitatie - Creëer je eigen job bij QING

time icon
32-40 uur
location icon
Arnhem/ Veghel

Zit de juiste vacature er voor jou nu niet bij, maar voel jij je wel aangetrokken tot onze high-tech omgeving en unieke QING cultuur? Wil je op een laagdrempelige manier weten hoe we jou kunnen faciliteren richting je droombaan?

Dan gaan we graag met jou in gesprek. No strings attached. We staan altijd open voor ambitieuze mensen zoals jij met een technische achtergrond en een aantal jaren werkervaring in de techniek.

Als je weet wat je wilt en jezelf wilt doorontwikkelen op het gebied van technologie: this is the place to be.

Business Developer OEM

Business Developer OEM

time icon
32-40
location icon
Arnhem en/of Veghel

Help jij ons mee om de agri en food industrie in Nederland te ontwikkelen met het toepassen van high-tech technologieën en innovaties? Wij zoeken een QING van een Business Developer die onze relaties met machinebouwers in de agri & food ondersteunt en verder uitbreidt.

Mechanical Engineer | on-site

Mechanical Engineer | on-site

time icon
32-40 uur
location icon
Hengelo/ Arnhem

Ben je op zoek naar avontuur en wil je de beste mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen als Mechanical Engineer? Dan ben je volgens ons geen normale engineer, maar een QING.

 

Ontdek hier hoe we jou gaan helpen om een koning te worden binnen jouw vakgebied.

Upcoming Lead Engineer

Upcoming Lead Engineer

time icon
32-40
location icon
Arnhem en/ of Veghel

Ben je nu Mechanical Engineer en klaar voor een stap hogerop? Krijg je een kick van het werken met nieuwe technologieën zoals Digital Twin, Data Science en AI? En wil jij jezelf verder ontwikkelen op het gebied van techniek, communicatie en leiderschap in de agri en food industrie? 

Dan helpen wij jou om de stap te maken van Mechanical naar Lead Engineer. Nieuwsgierig? Wij zoeken een Upcoming Lead Engineer met volop mogelijkheden om te werken vanuit ons HQ in Arnhem, een van onze andere kantoren en vanuit huis.

Hardware Engineer | on-site

Hardware Engineer | on-site

time icon
32-40 uur
location icon
Arnhem / Hengelo

Bij QING ontwikkel je jezelf en je engineering carrière. Daar helpen we je bij. Wij laten ons leiden door jouw ambities. Wij noemen onze mensen niet voor niets QINGs.

Wat kom jij ons brengen?


Strategisch Sales Consultant

Strategisch Sales Consultant

time icon
32-40
location icon
Hengelo

Écht waarde toevoegen. De vrijheid om te ondernemen in een technisch hoogstaande omgeving. Aan tafel komen op inhoud en expertise. Duurzame relaties ontwikkelen met vooraanstaande bedrijven in de industrie. Schakelen op zowel tactisch als strategisch niveau. En tegelijkertijd bouwen aan een team met de beste engineers, die jij begeleidt in hun persoonlijke ontwikkeling en vakspecialisme.

Denk je nu: dat is wat ik wil. Dan nodigen we je van harte uit om de eerste stap te zetten en kennis te komen maken.

Lead Engineer

Lead Engineer

time icon
32-40
location icon
Arnhem en/of Veghel

Ben jij een Lead Engineer die vrijheid in je eigen aanpak belangrijk vindt? Krijg je een kick van het werken met nieuwe technologieën zoals Digital Twin, Data Science en AI? En wil jij jezelf verder ontwikkelen op het gebied van leiderschap, techniek en communicatie? 

Wij zoeken een Lead Engineer voor onze locaties in Arnhem en Veghel, met volop mogelijkheden om vanuit huis te werken.

Upcoming Lead Engineer | on-site

Upcoming Lead Engineer | on-site

time icon
32-40 uur
location icon
Arnhem / Hengelo

Wie wil zich binnen QING ontwikkelen tot Lead Engineer? We zoeken avontuurlijk ingestelde engineers met WTB of E in de pocket en enkele jaren ervaring als bijvoorbeeld Mechanical Engineer of Hardware Engineer.

Open sollicitatie,
stage of afstuderen

Wanna become a QING? In welke fase van je loopbaan je ook zit, wij zijn nieuwsgierig naar wat jij wil leren.

Neem contact op