Cases in engineering

Ervaar de kracht van QING’s Forward Engineering. Wij leveren innovatieve en duurzame oplossingen voor opdrachtgevers in de agri, en food markt. Dit doen we vanuit een niet te stoppen nieuwsgierigheid. Door technologieën, kennis en ervaringen te bundelen komen wij tot oplossingen die je écht verder brengen. 

Voor alle onderstaande opdrachtgevers hebben we kosten bespaard en rendement verhoogd door technologie toe te passen. Al deze klanten hebben toegang gekregen tot onze technologische kennis en innovatiekracht om deze resultaten te bereiken.

Weer weten over de mogelijkheden en onze aanpak? Neem dan contact met ons op.

Forward Engineering in de praktijk

Met onze aanpak kijken we stap voor stap wat er nodig is voor de meest passende oplossing. Dit doen we door terug te gaan naar de basis. Door een probleem te ontleden tot de meest basale elementen vind je de slimste en eenvoudigste antwoorden.

Met ons eigen Development Lab en technologische kennis kunnen we jouw idee toetsen, realiseren én faciliteren. We hebben alles in eigen huis voor jouw innovatieproces. Denk daarbij aan toegang tot technologieën zoals AI, Data, Machine Learning, Digital Twin en Simulatie.

Wij streven naar een samenwerking op partnerniveau in plaats van opdrachtgever- en nemer. Zo vergroot je de innovatiekracht en groeit het kennisniveau van je eigen organisatie.

Weer weten over de mogelijkheden en onze aanpak? Neem dan contact met ons op.

Work at QING

engineering bedrijf

Ga jij ook helemaal gek op de nieuwste technologieën? Houd jij je graag bezig met het ontwerpen van technische innovaties? En wil je een echte master worden in engineering? Dan zijn we op zoek naar jou. Forward your career in engineering!

Bekijk engineering vacatures