HIGH-TECH Ingenieurs­bureau

QING is niet zomaar een ingenieursbureau. We bieden je toegang tot technologische kennis en innovatiekracht. Daarmee lossen we niet alleen complexe problemen of capaciteitsvraagstukken op. Je behaalt hiermee ook een strategisch voordeel in je markt.

Ons high-tech ingenieursbureau is een goede match als je:

  • De kwaliteit van je product beter wilt controleren/beheersen
  • Een machine wilt bouwen of productielijn wilt ontwikkelen
  • De output of kwaliteit van je productielijn wilt verbeteren/optimaliseren
  • Het productieproces wilt automatiseren
  • Je meer uit je productiedata wilt halen
  • Zit met een (acuut) capaciteitsprobleem
  • Niet beschikt over de benodigde technische knowhow/technologie

Maak een keuze uit 1 van de 3 onderstaande expertises hoe we jou hierbij kunnen helpen.

De expertises van ons ingenieursbureau

Je hebt groeiambities, een capaciteitsprobleem, bottlenecks in het productieproces of gewoon een ambitieus idee dat je wilt laten challengen. Kies de expertise die het beste past bij je vraagstuk en we helpen je vooruit.

“I am
passionately
curious”
Albert Einstein
albert einstein

Als je de aanpak van ons ingenieursbureau ontleedt, dan kom je uit bij Albert Einstein. Nieuwsgierigheid zet de wereld in beweging. Uit nieuwsgierigheid ontstaan ideeën. Nieuwsgierigheid is altijd willen weten hoe en waarom.

Onze engineers vinden antwoorden door juist vragen te blijven stellen. Ontleden tot de kern en van daaruit nieuwe verbanden leggen. Verbanden die leiden tot inventieve oplossingen, die echte vooruitgang mogelijk maken.

Onze niet te stoppen nieuwsgierigheid is wat ons verbindt. Ingenieus, inventief en gepassioneerd nieuwsgierig. Werken met een QING is werken met een stukje Einstein.