Onze expertises in engineering

QING is niet zomaar een ingenieursbureau. We bieden je toegang tot technologische kennis en innovatiekracht. Daarmee lossen we niet alleen complexe problemen of capaciteitsvraagstukken op. Je behaalt hiermee ook een strategisch voordeel in je markt. Wij bieden innovatieve oplossingen voor de Agri en Food markt.

aanpak in engineering

Ons high-tech ingenieursbureau is een goede match als je:

  • De kwaliteit van je product beter wilt controleren/beheersen
  • Een machine wilt bouwen of productielijn wilt ontwikkelen
  • De output of kwaliteit van je productielijn wilt verbeteren/optimaliseren
  • Het productieproces wilt automatiseren
  • Je meer uit je productiedata wilt halen
  • Zit met een (acuut) capaciteitsprobleem
  • Niet beschikt over de benodigde technische knowhow/technologie

Maak een keuze uit 1 van de 4 onderstaande expertises hoe we jou hierbij kunnen helpen.

ingenieursbureau Arnhem

De expertises van ons ingenieursbureau

Je hebt last van torenhoge energiekosten, een capaciteitsprobleem, bottlenecks in het productieproces of gewoon een ambitieus idee dat je wilt laten challengen.  Met mechanical engineering en de nieuwste technologieën, zoals Vision AI, Data en Digital Twin komen we tot de meest inventieve oplossingen. Met onze expertises helpen we je vooruit.

Vision AI in Food

Ben jij een voedselproducent die de waarde uit de huidige productie wil maximaliseren door middel van optimale kwaliteitscontrole en constante productiekwaliteit?

Meer informatie
Productie­automatisering in food

Heb je een complex probleem in je productieproces of heb je onvoldoende personeel?

Meer informatie
Grip op netcongestie

Behoud toegang tot je volledige energiecapaciteit met de eerste complete netcongestie dienst van Nederland voor grootverbruikers.

Meer informatie
Energy Consultancy

Wil je van verduurzamen een winstgevende businesscase maken?

Meer informatie

“I am
passionately
curious”

Albert Einstein
engineeringengineering-food
ingenieursbureau Arnhem

Als je de aanpak van ons ingenieursbureau ontleedt, dan kom je uit bij Albert Einstein. Nieuwsgierigheid zet de wereld in beweging. Uit nieuwsgierigheid ontstaan ideeën. Nieuwsgierigheid is altijd willen weten hoe en waarom.

Onze engineers vinden antwoorden door juist vragen te blijven stellen. Ontleden tot de kern en van daaruit nieuwe verbanden leggen. Verbanden die leiden tot inventieve oplossingen, die echte vooruitgang mogelijk maken.

Wij hanteren een aanpak waarmee je grip houdt op de voortgang en kosten en we houden de risico's zo laag mogelijk. Deze aanpak noemen wij Agile Development. We kijken stap voor stap wat er nodig is voor de meest geschikte en duurzame oplossing.

Onze niet te stoppen nieuwsgierigheid is wat ons verbindt. Ingenieus, inventief en gepassioneerd nieuwsgierig. Werken met een QING is werken met een stukje Einstein.