Overige vacatures

Hier vind je een overzicht van alle niet-engineering vacatures, van marketing tot HR en sales.

Become a QING

Wist je dat de productie van voedingsmiddelen tot 2050 met 70% moet groeien?

De wereldbevolking blijft maar stijgen. Er is daardoor steeds meer behoefte aan hoge kwaliteit en duurzame voedingsmiddelen. Ook wordt er op dit moment maar liefst 30% verspild in de hele voedselketen. De beschikbaarheid van resources en manuele arbeid wordt steeds schaarser. Organisaties moeten voldoen aan klimaatdoelstellingen en steeds strengere wet- en regelgeving.

Om deze uitdagingen het hoofd te bieden moet de agri, food en daarmee ook de packaging markt versneld innoveren. Om te beginnen in Nederland. Help je mee?

arrow down
Vragen of meer weten?
Barry komt graag met je in gesprek.
No items found.

Bright minds going forward

We noemen onze mensen niet voor niets ‘QINGs’. QINGs geven onze opdrachtgevers toegang tot high-tech technologieën en ondersteunen hen met specialistische kennis. We bedenken in het diepste geheim oplossingen die nog niet bestaan en later zelfs groots in de markt gepresenteerd worden. We leveren expertise op locatie waarmee we onze opdrachtgevers letterlijk en figuurlijk vooruit te helpen. Dat noemen we Forward Engineering.

QING vacature

Home is where the QING is

Niet alleen onze engineers zijn QINGs. Iedereen in onze organisatie is even belangrijk. We hebben allemaal hetzelfde doel. Bij QING doe je écht betekenisvol werk. Of je nu sleutelt aan machines, iedere dag onze unieke QING cultuur een beetje mooier maakt, te gekke marketing campagnes verzint of op pad bent om nieuwe organisaties te vinden en vooruit te helpen.

Wat voor moois je ook gaat toevoegen aan QING: je doet het vanuit één van onze vestigingen in Arnhem, Hengelo of Veghel. Ook zijn er volop mogelijkheden om thuis te werken.

Your purpose is QING

Jouw ontwikkeling is onze kracht. Als jij beter wordt, dan worden wij dat ook. En daar profiteren onze opdrachtgevers ook weer van.

Daarom investeren we enorm in onze QINGs. Met cursussen, trainingen en on the job coaching. We innoveren niet alleen onze opdrachtgevers, maar ook jou. Zowel als persoon, als vakspecialist.

Ervaring en skills kun je overal opdoen. Alleen bij QING werk je ook aan je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt hier echt de ruimte om het avontuur op te zoeken. Je bent nooit te oud of ervaren om je te blijven ontwikkelen.

Met onze eigen QING Academy profiteer je van een gigantisch netwerk waar jij je voordeel mee kunt doen. Ook organiseren we regelmatig events met voorlopers uit de industrie op het gebied van Machine Learning, AI, Digital Twin, data en andere gave technologieën.

Become a QING

Wil je ook bijdragen aan het innoveren en ontwikkelen van gave Nederlandse organisaties in de agri, food en packaging? Houd je van veel vrijheid om je eigen aanpak te bepalen en wil je jezelf ontwikkelen als persoon én als vakspecialist.

Reageer dan op één van deze onderstaande vacatures voor onze locaties in Arnhem, Veghel of Hengelo. Hebben we (voor jouw expertise) geen vacature? Laat ons via een open sollicitatie weten waar je naar op zoek bent.

Overige vacatures

B2B Online Marketing Stagiair

B2B Online Marketing Stagiair

time icon
location icon
Arnhem

Lijkt het je leuk om jouw digital marketing skills verder te ontwikkelen in een omgeving waar AI, Data en Digital Twin wordt toegepast om grote innovaties mogelijk te maken binnen de food industry? Tijdens deze meewerkstage krijg je de kans om ervaring op te doen in B2B-marketing, contentmarketing, social media campagnes en SEO.

Energieconsultant Industrie Senior

Energieconsultant Industrie Senior

time icon
32-40
location icon
Wageningen, Arnhem en/ of Veghel

Vind je het te gek om je vast te bijten in analytische energetische vraagstukken? Vind je een vrije, flexibele bedrijfscultuur belangrijk en draag je graag je steentje bij aan de energietransitie?

Ons consultancy team sustainable is op zoek naar een Energieconsultant Senior die wil bijdragen aan het uitbouwen van een groeiende organisatie en samen met ons de industrie in Nederland gaat helpen de energietransitie te versnellen. Je zult hier dus zowel een inhoudelijke als procesmatige bijdrage aan leveren. Je werkt vanuit een van onze locaties in Veghel, Wageningen of Arnhem en vanuit huis.