QING On-site vacatures

Work On-site

Ontdek hier wat je kunt verwachten als je bij ons On-site aan de slag gaat op locatie bij toonaangevende bedrijven in heel Nederland.

How we work

Sales en engineering werken bij ons intensief samen. Dat betekent dat jij samen met onze projectcoördinator de food, agri en packaging markt opgaat om op zoek te gaan naar opdrachten die bij jou passen. Het gebeurt ook vaak dat je met meerdere QINGs bij één opdrachtgever werkt.

Als engineer bepaal je samen met de projectcoördinator hoe je de klantvraag oppakt van het project dat jou aanspreekt. Zo matchen we de klantvraag aan jouw kennis, expertise en ontwikkelpad.

arrow down
Vragen of meer weten?
Coen helpt je graag verder
No items found.

Je gaat aan de slag

Als de klant akkoord gaat met ons voorstel, werk je gedurende de doorlooptijd van het project onder regie van de klant aan een oplossing. Je hebt veelvuldig contact met je manager binnen QING, de projectcoördinator. Samen zorg je ervoor dat jouw kennis en ervaring zich ontwikkelen in de door jouw uitgesproken richting.

QING

Gave opdrachten, onschatbare ervaring

Je bent een QING en je lost meer op dan alleen een capaciteitsprobleem. Onze On-site QINGs voegen extra expertise toe aan ieder project. Expertise die jij bezit of waarin jij jezelf (verder) wilt ontwikkelen.

Dankzij ons enorme netwerk kunnen we je veel gave gevarieerde opdrachten bieden met een looptijd van enkele maanden tot 1,5 jaar. Hierdoor krijg je niet alleen een kijkje in de keuken bij verschillende branches, maar ook onschatbare ervaring die je meeneemt in de rest van je carrière.

UNIEK: direct een 3-jaren contract

Als je bij ons On-site gaat werken ontvang je direct een 3-jaren contract inclusief ontwikkelplan. Of je nu starter bent of toe bent aan je volgende stap in engineering. Zoveel vertrouwen hebben we in jou en het plan dat we met je gaan maken om je te ontwikkelen naar de persoon die je wilt zijn.

Dit is wat je kunt verwachten:

Jaar 1: Discover

We koppelen je aan een projectcoördinator. Je bespreekt in welke richting je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk wilt groeien. Iedere 3 maanden ga je aan de slag met een concrete taak of opdracht die je dichterbij jouw doelen brengt. Je krijgt inzicht in je persoonlijkheid, ambities en competenties. Hiervoor krijg je toegang tot onze QING Academy en doe je tests en metingen.

Jaar 2: Evolve

Je weet nu waar je krachten liggen, wat er bij je past en waar je naartoe wilt. We ontwikkelen je on the job verder met trainingen, cursussen en intervisies. Denk daarbij aan externe trainingen, loopbaangesprekken en 180 graden feedbacksessies met zowel QINGs als je opdrachtgevers. Het doel is om je maximaal verder te ontwikkelen als mens en als vakspecialist.

Jaar 3: Keep growing

Je hebt enorme stappen gemaakt als persoon en als engineer. Merken we dat het tijd is om je te ontwikkelen op het gebied van persoonlijk leiderschap? Dan starten we een mentorschap traject en zetten we samen de puntjes op de i voor je ontwikkeling.

Of wil je je verder verdiepen in je vak en je specialiseren? De industrie heeft je keihard nodig. Engineers die zich vakinhoudelijk verder willen bekwamen zijn zeer welkom.

Tijd om nieuwe doelen te stellen en je loopbaan verder vorm te geven!

Work On-site

We hoeven er niet omheen te draaien. Het is geen nieuws dat jij met je prachtige bachelor, master en/of werkervaring gewild bent in de markt.

Waar zijn je dromen gebleven?
Kies voor jezelf, vind je purpose en kies alleen voor opdrachten die daarbij aansluiten.

Vol gas gaan voor je eigen ontwikkeling betekent uiteindelijk dat je jouw omgeving, de maatschappij en de wereld beter van dienst zult zijn. Elkaar loslaten, prikkelen en stimuleren in persoonlijke en technologische ontwikkelingen om vervolgens extra krachtig te kunnen samenwerken.

Spreekt deze werkwijze je aan?
Start met QING On-site

On-site vacatures

Data Engineer | on-site

Data Engineer | on-site

time icon
32-40 uur
location icon
Oost-Nederland

Ben jij die slimme engineer die alle ruwe en onbewerkte big-data kan omzetten naar bruikbare informatie? Kun jij werken in verschillende omgevingen specifieke data systemen te bouwen, zodat data-wetenschappers en bedrijfsanalisten betere evaluaties en optimalisaties kunnen uitvoeren?

Ga dan nu full- of part-time als Data Engineer on-site aan de slag bij QING en werk ondertussen aan je eigen ontwikkeling. Je ontvangt direct een 3-jaren contract, want we maken samen met jou een futureproof ontwikkelplan.

CATIA V5 (3D) Engineer | on-site

CATIA V5 (3D) Engineer | on-site

time icon
32-40 uur
location icon
Oost-Nederland

Ben jij die ondernemende engineer die graag meedenkt over de projecten waar je aan gaat werken en ervoor openstaat om nieuwe dingen te leren? Werken aan je eigen ontwikkeling terwijl je part-time of full-time aan de slag bent alsCATIA V5 (3D) Engineer? Create your own QINGdom. Bijt je vast in verschillende technische vraagstukken bij toonaangevende bedrijven in agri en food en ontwikkel je persoonlijke én engineering skills.

Creo Elements/Pro Constructeur | on-site

Creo Elements/Pro Constructeur | on-site

time icon
32-40 uur
location icon
Oost-Nederland

Part-time of full-time aan de slag als Constructeur en ondertussen werken aan je eigen ontwikkeling? Create your own QINGdom. Bijt je vast in verschillende technische vraagstukken bij toonaangevende bedrijven in agri en food. Ben jij die ondernemende engineer die graag meedenkt over de projecten waar je aan gaat werken en ervoor openstaat om nieuwe dingen te leren? En wil jij je persoonlijke én engineering skills nog verder ontwikkelen?

SOLIDWORKS Constructeur / Tekenaar | on-site

SOLIDWORKS Constructeur / Tekenaar | on-site

time icon
32-40 uur
location icon
Oost-Nederland

Wil jij je persoonlijke én engineering skills nóg verder ontwikkelen? Denk je graag mee over de projecten waar je aan gaat werken en sta je ervoor open om nieuwe dingen te leren? Bijt je je graag vast in verschillende technische vraagstukken bij toonaangevende bedrijven in agri en food? Ga dan part-time of full-time aan de slag als Constructuer / Tekenaar bij QING. Je ontvangt direct een 3-jaren contract, want we maken samen met jou een futureproof ontwikkelplan.  

Inventor Constructeur / Tekenaar | on-site

Inventor Constructeur / Tekenaar | on-site

time icon
32-40 uur
location icon
Oost-Nederland

Wil jij je vastbijten in verschillende technische vraagstukken bij toonaangevende bedrijven in agri en food? Ben jij die ondernemende engineer die graag meedenkt over de projecten waar je aan gaat werken en ervoor openstaat om nieuwe dingen te leren? En wil jij je persoonlijke én engineering skills nog verder ontwikkelen?
Ga dan nu full- of part-time als Constructeur/ Tekenaar on-site aan de slag bij QING en werk ondertussen aan je eigen ontwikkeling. Je ontvangt direct een 3-jaren contract, want we maken samen met jou een futureproof ontwikkelplan.

Mechanical Engineer | on-site

Mechanical Engineer | on-site

time icon
32-40 uur
location icon
Hengelo/ Arnhem

Ben je op zoek naar avontuur en wil je de beste mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen als Mechanical Engineer? Dan ben je volgens ons geen normale engineer, maar een QING.

 

Ontdek hier hoe we jou gaan helpen om een koning te worden binnen jouw vakgebied.

Hardware Engineer | on-site

Hardware Engineer | on-site

time icon
32-40 uur
location icon
Arnhem / Hengelo

Bij QING ontwikkel je jezelf en je engineering carrière. Daar helpen we je bij. Wij laten ons leiden door jouw ambities. Wij noemen onze mensen niet voor niets QINGs.

Wat kom jij ons brengen?


Upcoming Lead Engineer | on-site

Upcoming Lead Engineer | on-site

time icon
32-40 uur
location icon
Arnhem / Hengelo

Wie wil zich binnen QING ontwikkelen tot Lead Engineer? We zoeken avontuurlijk ingestelde engineers met WTB of E in de pocket en enkele jaren ervaring als bijvoorbeeld Mechanical Engineer of Hardware Engineer.

Software Engineer | on-site

Software Engineer | on-site

time icon
32-40 uur
location icon
Arnhem

Als Software Engineer ben jij onmisbaar om een machine goed te laten draaien. De verantwoordelijkheid voor een goed werkende besturing ligt in jouw handen. Je ontwerpt de juiste software voor de machine en/of het proces. Je voert de I/O testen uit en bent ook verantwoordelijk voor de FAT en SAT testen. Je bent onderdeel van een team van engineers, samen ben je verantwoordelijk voor de afronding. Het kan ook zijn dat je het project uitgevoerd bij de klant in werking ziet, op locatie door heel Nederland of zelfs Europa.