QING On-site vacatures

Work On-site

Ontdek hier wat je kunt verwachten als je bij ons On-site aan de slag gaat op locatie bij toonaangevende bedrijven in heel Nederland.

How we work

Sales en engineering werken bij ons intensief samen. Dat betekent dat jij samen met onze projectcoördinator de food, agri en packaging markt opgaat om op zoek te gaan naar opdrachten die bij jou passen. Het gebeurt ook vaak dat je met meerdere QINGs bij één opdrachtgever werkt.

Als engineer bepaal je samen met de projectcoördinator hoe je de klantvraag oppakt van het project dat jou aanspreekt. Zo matchen we de klantvraag aan jouw kennis, expertise en ontwikkelpad.

arrow down
Vragen of meer weten?
Maurice komt graag met je in contact
No items found.

Je gaat aan de slag

Als de klant akkoord gaat met ons voorstel, werk je gedurende de doorlooptijd van het project onder regie van de klant aan een oplossing. Je hebt veelvuldig contact met je manager binnen QING, de projectcoördinator. Samen zorg je ervoor dat jouw kennis en ervaring zich ontwikkelen in de door jouw uitgesproken richting.

QING

Gave opdrachten, onschatbare ervaring

Je bent een QING en je lost meer op dan alleen een capaciteitsprobleem. Onze On-site QINGs voegen extra expertise toe aan ieder project. Expertise die jij bezit of waarin jij jezelf (verder) wilt ontwikkelen.

Dankzij ons enorme netwerk kunnen we je veel gave gevarieerde opdrachten bieden met een looptijd van enkele maanden tot 1,5 jaar. Hierdoor krijg je niet alleen een kijkje in de keuken bij verschillende branches, maar ook onschatbare ervaring die je meeneemt in de rest van je carrière.

UNIEK: direct een 3-jaren contract

Als je bij ons On-site gaat werken ontvang je direct een 3-jaren contract inclusief ontwikkelplan. Of je nu starter bent of toe bent aan je volgende stap in engineering. Zoveel vertrouwen hebben we in jou en het plan dat we met je gaan maken om je te ontwikkelen naar de persoon die je wilt zijn.

Dit is wat je kunt verwachten:

Jaar 1: Discover

We koppelen je aan een projectcoördinator. Je bespreekt in welke richting je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk wilt groeien. Iedere 3 maanden ga je aan de slag met een concrete taak of opdracht die je dichterbij jouw doelen brengt. Je krijgt inzicht in je persoonlijkheid, ambities en competenties. Hiervoor krijg je toegang tot onze QING Academy en doe je tests en metingen.

Jaar 2: Evolve

Je weet nu waar je krachten liggen, wat er bij je past en waar je naartoe wilt. We ontwikkelen je on the job verder met trainingen, cursussen en intervisies. Denk daarbij aan externe trainingen, loopbaangesprekken en 180 graden feedbacksessies met zowel QINGs als je opdrachtgevers. Het doel is om je maximaal verder te ontwikkelen als mens en als vakspecialist.

Jaar 3: Keep growing

Je hebt enorme stappen gemaakt als persoon en als engineer. Merken we dat het tijd is om je te ontwikkelen op het gebied van persoonlijk leiderschap? Dan starten we een mentorschap traject en zetten we samen de puntjes op de i voor je ontwikkeling.

Of wil je je verder verdiepen in je vak en je specialiseren? De industrie heeft je keihard nodig. Engineers die zich vakinhoudelijk verder willen bekwamen zijn zeer welkom.

Tijd om nieuwe doelen te stellen en je loopbaan verder vorm te geven!

Work On-site

We hoeven er niet omheen te draaien. Het is geen nieuws dat jij met je prachtige bachelor, master en/of werkervaring gewild bent in de markt.

Waar zijn je dromen gebleven?
Kies voor jezelf, vind je purpose en kies alleen voor opdrachten die daarbij aansluiten.

Vol gas gaan voor je eigen ontwikkeling betekent uiteindelijk dat je jouw omgeving, de maatschappij en de wereld beter van dienst zult zijn. Elkaar loslaten, prikkelen en stimuleren in persoonlijke en technologische ontwikkelingen om vervolgens extra krachtig te kunnen samenwerken.

Spreekt deze werkwijze je aan?
Start met QING On-site

On-site vacatures

Project Engineer On-site

Project Engineer On-site

time icon
32-40
location icon
Gelderland

Hé jij... Project Engineer! Durf jij verantwoordelijkheid te nemen om binnen gestelde deadlines projecten succesvol op te leveren? Kan jij als geen ander installaties, commissioning en operations van een pilot plan begeleiden? Dan wordt je bij QING vast heel gelukkig!

Als één van onze QING's (collega's), ben jij naast het visitekaartje ook dè technische specialist van de organisatie. Jij bent samen met de andere collega's de drijvende kracht om deze projecten binnen budget en levertijd op te leveren.

Je stelt werkinstructies op voor het project, instrueer je de monteurs en begeleid je de installatie. Verder maak je inkoop instructies, calculaties en waar nodig ook tekeningen.

Kerntaken:

 • Engineering werkzaamheden t.b.v. het project
 • Werkvoorbereiding maken van de uit te voeren werkzaamheden
 • Offertes aanvragen
 • Plannen van het project
 • Uitvoeringsbegeleiding bij werkzaamheden door derden
 • As-built documentatie verzorgen aan het einde van het project
 • Het aansturen en beheren van (lopende) projecten
 • Het onderhouden van contacten met projectmedewerkers / monteurs
 • Het adviseren en begeleiden van projectmedewerkers / monteurs indien nodig
 • Het plannen, bijhouden en beoordelen van projectresultaten
 • Behalen van projectresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de opdrachtgevers als de projectmedewerkers zelf

Verantwoordelijkheden:

 • Projectuitvoering binnen het budget en de levertijd
 • Project voortgangsbespreking met de director of engineering
 • Correcte en tijdige rapportage voor director of engineering
 • Het behalen van de geprognosticeerde doelstellingen
 • Deelname aan periodiek overleg
 • Opzetten / bijwonen van Toolboxmeetingen en werkplaatsinspecties met projectmedewerkers
 • Het correct en tijdig informeren van en communiceren met de projectmedewerkers aan wie (indirect) leiding wordt gegeven
 • Bewaken en zo nodig verbeteren van het VGM-beleid
 • Waar nodig deelname aan HAZOP meetings

Industrial Automation Engineer On-site

Industrial Automation Engineer On-site

time icon
32-40
location icon
Gelderland

Hé jij… Industrial Automation Engineer! Ben jij in staat machines, technische installaties en gebruik van robots makkelijker te maken voor mensen? Spreek jij computertaal (PLC) en weet je hoe je HMI systemen ontwerpt? Dan wordt je bij QING heel gelukkig.

“Passie voor techniek” en QING zijn synoniemen van elkaar. Door focus te leggen op de ontwikkeling van onze engineers op zowel persoonlijk als technische vlak, levert QING je een belangrijke bijdrage wat betreft de volgende stap in jouw carrière.

Wil je verbreden of verdiepen in de techniek als Industrial Automation Engineer? In beide gevallen helpt QING je. Denk aan ontwerpen en programmeren van PLC en HMI systemen, zorgen voor de data connectie van producten met de systemen om de performance te monitoren, het verzorgen van technische projectdocumentatie tot het geven van trainingen aan gebruikers.

Bij QING gaan we al jouw ambities en drijfveren helder in kaart brengen en stellen we een gestructureerd plan van aanpak op om jou projectmatig naar het volgende niveau te brengen.

Als één van onze QING’s (collega’s), ben jij naast het visitekaartje ook de technische specialist van de organisatie. Namens QING lever je tijdelijke, technische expertise die op dat moment nodig is voor engineering vraagstukken van onze relaties binnen de food-agri en automotive sector. Afhankelijk van welke relatie de aanvraag komt kan je op locatie, thuis of bij ons op kantoor je werkdag invullen.

Heb je het project succesvol afgerond? Dan kom je terug om het volgende project in kaart te brengen.

Mechanical Engineer | on-site

Mechanical Engineer | on-site

time icon
32-40 uur
location icon
Landelijk

Of je nou een Junior, Medior of zelfs al een Senior bent... Ontdek hier hoe we jou gaan helpen om een QING te worden binnen jouw vakgebied.

Hardware Engineer | on-site

Hardware Engineer | on-site

time icon
32-40 uur
location icon
Landelijk

Vind je het gaaf om als Hardware Engineer on-site bij QING behalve ontwerpen van componenten zoals chips, moederborden, processors, modems, systemen beeldschermen en keyboards controles uit te voeren hoe jouw samengestelde installaties functioneren?

Je draait je hand niet om voor eventuele montagewerkzaamheden en ben je in staat de juiste balans tussen technologie en gebruiksgemak te realiseren. Breng je engineering skills naar het volgende niveau bij QING, terwijl je parttime of fulltime aan de slag bent als Hardware Engineer on-site. Create your own QINGdom.

Upcoming Lead Engineer | on-site

Upcoming Lead Engineer | on-site

time icon
32-40 uur
location icon
Landelijk

Ben jij klaar voor de volgende fase in je carrière? Nog geen officieel IPMA-D of Prince diploma, geen probleem! Wij faciliteren en investeren in jou met deze internationaal erkende diploma's. Wacht niet langer en neem letterlijk de leiding voor Upcoming Lead Engineer on-site!

Software Engineer | on-site

Software Engineer | on-site

time icon
32-40 uur
location icon
Arnhem

Als software engineer on-site ben jij onmisbaar om een machine goed te laten draaien. De verantwoordelijkheid voor een goed werkende besturing ligt in jouw handen. Je ontwerpt de juiste applicaties en programma's voor de machine en/of het proces. Je voert de I/O testen uit en bent ook verantwoordelijk voor de FAT en SAT testen.

Je bent onderdeel van een team van engineers en samen ben je verantwoordelijk voor de afronding. Het kan ook zijn dat je het project uitgevoerd bij de klant in werking ziet, op locatie door heel Nederland of zelfs Europa.